RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Втомилися від зими? В Україну вривається тепла весна

Прогноз погоди на 10-12 лютого

Прогноз погоди на 10-12 лютого У вихідні буде до +19 Фото: з відкритих джерел

У вихідні Україну чекає суттєве потепління. При цьому особливих опадів не передбачається. Детальніше про погоду на 10–12 лютого розповідає "Апостроф".

Субота, 10 лютого

За даними Гідрометцентру, на Закарпатті – значні дощі. У західних та центральних областях, а також у Донецькій області – помірні дощі. У центральних областях, а також на Полтавщині та Харківщині – мокрий сніг. У південних областях, а також у Криму – хмарно із проясненнями.

Читайте: Погода в Україні на китайський Новий рік: де потеплішає до +19 градусів

На Київщині та у прикордонних з країною-агресором областях уночі заморозки до мінус 3 (у Харківській області – до 6 морозу), вдень – до 3 тепла. На Волині, Рівненщині та Житомирщині вночі в районі нуля, вдень – 6-9 градусів тепла.

На решті території просто якесь дике потепління, зважаючи на нинішні дати: вночі 4-8 градусів, а вдень взагалі 10-14 тепла. Особливо в Криму та на Закарпатті.

Неділя, 11 лютого

Україна поєднується в єдиний простір – без істотних опадів. Якщо говорити про температурний режим, то теж фактично єдність. В областях, що межують із країною-агресором (крім Донецької) вночі заморозки до мінус 3, вдень – 4-7 тепла.

На решті території вночі прогнозується 4-7 тепла, вдень – до 16 градусів. Особливо на Закарпатті, Буковині, у Івано-Франківській області та Криму.

Понеділок, 12 лютого

У плані опадів нічого не змінюється. Все як у неділю. Всюди без істотних опадів. Нічна температура в областях, які межують із країною-агресором, практично приходять у відповідність до загальноукраїнських стандартів неділі – 2-6 тепла. А вдень – 8-11 градусів.

У решті областей вночі 4-7 градусів тепла, вдень – 9-15 (у Волинській, Рівненській та Житомирській областях – до 11 градусів). У Криму вдень прогнозується значно тепліше – 17-19 тепла. Ну, чим не весна?

Читайте: Буде трохи снігу та багато дощів: прогноз погоди у Києві у березні-травні

Читайте також

Ціни на комуналку зміняться: за що українці платитимуть більше

Тариф на електроенергію в Україні підвищать з 1 червня до 3,5 гривні за 1 кіловат-годину, холодна вода поки що не подорожчає

Українці зачекалися тепла: яка погода буде у вихідні

Українці втомилися від дощів і чекають на повернення теплої квітневої погоди - і Гідрометцентр обіцяє тепло

Напади на військових з ТЦК: як припинити агресію

Українці стали все частіше поводитися агресивно щодо військових, які ще вчора захищали Україну в боях із російськими окупантами

Новини партнерів