RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Тепло, заморозки та дощі: прогноз погоди в Україні до 12 лютого

В Україну завітає мокрий сніг та дощ, середня температура в деяких областях при цьому буде +14°С.

Про погоду в Україні на 9-12 лютого "Апостроф" розкаже далі на основі даних Українського гідрометцентру.

Читайте також: "Початок квітня" у лютому: в Києві зафіксували нові температурні рекорди

У Києві та області завтра пройде мокрий сніг, вдень місцями з дощем. Такі ж опади очікуються і в західних областях, а також на півночі та сході України. Температура коливатиметься від +12°С в південних та +8°С в західних регіонах до 0°С та -1°С в північній та східній частинах. Вночі температура впаде до 0°С в західних областях, до -7°С на півночі, до -3°С на сході. Проте південна частина збереже на ніч до +5°С тепла.

10 лютого дощу варто очікувати в західних та центральних областях. На термометрі зберігатиметься до +11°С на заході та +3°С у столиці. На півночі та сході України дощ перетвориться у частковий снігопад з температурою від -1°С до +2°С тепла. Південні регіони можуть погрітись у сонячних променях з температурою до +15°С вдень та +9°С вночі.

Синоптики прогнозують, що 11 лютого вночі в північних та східних частинах пройдуть ймовірні помірні дощі. На решті території без опадів. Температура на північному сході країни вночі буде від -2°С до 2°С тепла, вдень 6-8°С тепла. На решті території вночі зберігатиметься 4-8°С тепла, вдень температура сягатиме 12-15°С. Над переважною більшістю території України зберігатиметься сонячна погода з частковою хмарністю.

Новий робочий тиждень 12 лютого розпочнеться сонячною погодою (з частковою хмарністю) по всій території України, окрім центральних та північно-західних частин. Там варто очікувати на дощі. Проте середня температура по всій території країни буде до 12°С тепла. Вночі температурні показники впадуть до 4-7°С тепла.

Нагадаємо, що "Апостроф" вже розповідав про прогноз погоди в Києві на березень-травень.

  • Вас також може зацікавити:

В Україну йдуть морози: карта погоди і дати

Тепліше за норму: якою в Україні буде погода у лютому-2024

Сонце поки що "відпочиває": календар магнітних бур до початку березня