RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Жорстоке вбивство українки в Німеччині: всі подробиці трагедії з Наталією Михайлюк

Хто і чому вбив українку в Німеччині

Наташа Михайлюк Наталія Михайлюк

У столиці Німеччини - Берліні - 25 липня знайшли вбитою 25-річну українку з Чернівецької області Наталію Михайлюк. Це була її остання поїздка на заробітки в Європу, після якої Наталія мріяла відкрити салон краси в Чернівцях і почати нове життя.

Дівчина, яка виїхала до Європи, щоб забезпечити майбутнє 8-річної доньки Анастасії, ймовірно, загинула від рук свого роботодавця.

Її тіло знайшли через дві доби в квартирі 64-річного німця, у якого вона працювала домогосподаркою. Сам чоловік стверджує, що нічого не пам'ятає і нічого не розуміє.

"Апостроф" розповідає всі подробиці страшної трагедії з українкою.

Не від гарного життя

Наталя з донькою жили в Заставницькому районі Чернівецької області. Там же живуть її батьки і цивільний чоловік Олександр.

Фото - соцсети

Знайомі загиблої розповідають, що на заробітки до Німеччини Наталя поїхала, щоб заробити на майбутнє для доньки, яку виховувала одна. Коханий Наталії - Олександр, який не доводиться дівчинці батьком, всіляко допомагав їм з фінансами, та грошей на майбутнє, мабуть, не вистачало.

У Чернівцях Наталя працювала в салоні краси, майстром з нарощування вій та манікюру. Однак незабаром потреба грошей змусила її залишити звичне життя і виїхати на заробітки в Європу. Раніше в Німеччині працював батько Наталі, тому з вибором країни питання не постало.

Фатальний від'їзд на заробітки стався в травні 2019 року: Наталя сподівалася в останній раз підзаробити і після цього залишитися з дочкою в Україні ...

Робота в Німеччині і туга за донькою

У Німеччині Наталя працювала домогосподаркою чи то у сім'ї, чи у самотньої жінки, з якою у неї виник конфлікт. Її знайомі розповідають ЗМІ версії, які дещо відрізняються. Точно відомо, що вона знімала кімнату у 64-річного німця, а пізніше стала наглядати за його собакою. В Україні у Наталії також був пес, вона була членом кінологічної школи, тому з радістю погодилася на пропозицію орендодавця.

Фото - соцсети

Пізніше у неї, нібито виникли розбіжності з роботодавцем, і чоловік запропонував їй стати домогосподаркою в його квартирі. Вона, звичайно ж, погодилася.

Тим часом знайомі Наталі розповідають, що вона часто говорила, що сумує за дочкою і мріє покінчити з заробітками. Травневий виїзд до Німеччини повинен був стати останнім. Вона мріяла повернутися в Україну і викупити приміщення під салон краси.

Фото - соцсети

Що вона розповідала близьким друзям

Друзі Наталії стверджують, що вона ніколи не скаржилася ні на життя в Німеччині, ні на умови роботи. Втім, одного разу побіжно згадала про те, що роботодавець не хоче її відпускати. Один з друзів Наталії також розповів журналістам, що у неї зник закордонний паспорт. Вона підозрювала, що його сховав роботодавець, але той не зізнавався. Втім, Наталія звернулася в поліцію про втрату паспорта, після чого їй було видано документ, що дозволяє виїзд з країни.

Повернення ...

21 липня Наталія востаннє поговорила з рідними. Цивільному чоловіку вона розповіла, що вже зібрала речі і наступного дня повинна повертатися додому. Також повідомила, що відправила додому посилку зі своїми речами. У наступні дні встановилася мовчання. Сім'я переживала, але думала, що Наталя хоче влаштувати всім сюрприз. Через три дні, 24 липня, прибула коробка з речами і стало зрозуміло, що щось пішло не так. Телефон Наталії був відключений ...

На пошуки Наталії відправили українку, що проживає в Берліні та побічно була знайома з Михайлюк по кінологічній школі. Саме дівчина виявила біля дверей квартири сліди крові. Сам господар квартири на стукіт у двері не відреагував. Про побачене дівчина повідомила рідним Наталії, а ті з України звернулися до німецької поліції.

Фото - Bild.de

Тіло загиблої кілька днів лежало в квартирі

Прибулі на місце поліцейські виявили в квартирі вбиту Наталю і того самого 64-річного німця. Поруч із загиблою знаходився і її закордонний паспорт ...

Пізніше було встановлено, що Михайлюк загинула 22 липня. Наступні дні чоловік залишався в квартирі, де знаходилося і тіло загиблої. Він стверджує, що нічого не пам'ятає і не знає, що саме сталося. Під час арешту поліцейські вивезли підозрюваного на інвалідному кріслі, прикривши обличчя простирадлом.

Фото - morgenpost.de

У мережі просять про допомогу і сумують

Батько Наталії вже відправився в Берлін, щоб повернути тіло загиблої доньки додому. Однак, спершу дозвіл на вивезення тіла повинна надати прокуратура. Крім того, процедура доставки тіла в Україну дуже дорога. Знайомі просять в мережі про допомогу для сім'ї, опублікувавши номер банківського рахунку її цивільного чоловіка Олександра Новака 4149 629 300 240 025.

Знайомі відгукуються про Наталію Михайлюк виключно добрими і світлими словами.

Наташа була дуже доброю і світлою дівчиною, ми називали її нашою запальничкою. Ініціативна, чуйна, завжди була готова прийти на допомогу ...

Вона була хохотушка, всі її дуже любили. Приїжджала на майданчик, і всі відразу казали: "Наташа приїхала, зараз весело буде".

Наташа, ти назавжди залишишся для нас світлим янголом з чарівною посмішкою і палаючими очима.

Наталья Михайлюк
1 / 1
Наталья Михайлюк
1 / 1
Наталья Михайлюк
1 / 1
Наталья Михайлюк
1 / 1
Наталья Михайлюк
1 / 1
Наталья Михайлюк
1 / 1

Фото - соцмережі

Фото - соцмережі

Фото - соцмережі

Фото - соцмережі

Фото - соцмережі

Наталія Михайлюк - на фото в білій шапочці

Читайте також

Хвиля підліткових самогубств в Україні: як врятувати наших дітей

Розповідаємо про причини підліткових самогубств, яких зараз в Україні побільшало - і як їх зупинити