RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

У гороскопі України зараз йдуть щастя та інвестиції - астролог Влад Росс

Що чекає на Україну, Росію, Зеленського та Путіна

Що чекає на Україну, Росію, Зеленського та Путіна Влад Росс Фото:

Відомий астролог Влад Росс передбачає вкрай важкі часи для президента РФ Володимира Путіна. Ба більше, є можливість дострокових виборів глави Кремля вже навесні 2022 року. У президента України Володимира Зеленського час теж буде не найкращим. І хоча поки він утримається на своїй посаді, не виключені дострокові вибори у 2023 році. Про це та багато іншого ВЛАД РОСС розповів в ефірі програми "Національний ранок" на Апостроф TV.

– Ви астролог найвищої категорії, як це так?

– Так збіглися зірки. Справа в тому, що в момент мого народження сходила планета Уран, а це знак того, що людина може стати чудовим астрологом, а іноді навіть найкращим. У неї якесь третє око відкривається, і вона може бачити крізь зірки, крізь майбутнє.

– Давайте поговоримо про президента Володимира Зеленського, у нього зараз добрий чи поганий час?

– У нього все гірше та гірше. Я говорив, коли розпочнеться осінь, у Зеленського почнуться великі проблеми. Дивіться, яка ситуація, Сатурн планета повалення, великих труднощів і гальм. А в нього "будинок влади" якраз перебуває у Водолії та Сатурні.

– І що виходить? Різке падіння рейтингу, бо Сатурн це повалення?

– Зараз ще й розпочнуться тарифні майдани, а найточніші з'єднання будуть навесні – березень, квітень – ось там ми всі побачимо усю складність ситуації, яка тільки є у Зеленського. Причому там є негласна змова двох сторін, що Москва хоче повалення Зеленського, що Джо Байден не хоче, щоб Зеленський…

А чим він їм не догодив?

– А він усім не догодив, він Водолій неординарна особистість, він не вписується у якісь ситуації. До речі, я заздалегідь сказав, що за рік-два він буде президентом, який легко обіграє і Порошенка, і Тимошенко у другому турі.

– А про пандемію ви знали?

– Я сказав, що буде глобальна катастрофа у всьому світі. Відкрийте прогноз на 2020 рік – я сказав, що у січні розпочнеться глобальна катастрофа і піде вона з Китаю. Я не знав тоді слова "коронавірус", але я точно знав, що глобальна катастрофа розпочнеться у січні 2020 року.

А коли закінчиться локдаун?

– Я говорю, що поступово ми почнемо повністю знімати маски влітку 2022 року.

– Повертаємось до президента, якщо погано у нього, то й у країні теж не дуже?

Ні, це не так. У гороскопі України зараз саме Юпітер входить. Юпітер – це щастя, добробут, інвестиції. Тому, незважаючи на всю кризу та жах у політиці, гривня чомусь зміцнюється, проходять ринки ОВДП, нам дають гроші, кредити якісь, МВФ черговий транш дав. Про це я вже давно сказав, що восени підуть гроші в нашу країну.

– Чи залишиться у кріслі Зеленський?

Я думаю, є всі шанси всидіти. Але будуть протестні настрої та можливий Майдан, зокрема й тарифний, де вкотре можуть обдурити народ.

– Ви сказали, що Зеленський неординарна особистість, тоді він може щось придумає?

Я думаю, у політику він пішов через своє марнославство. Але всім людям, у кого чорний Місяць у поєднанні з Юпітером, або взагалі не варто було йти в політику, або у них будуть складнощі. Тому що чорний Місяць дає поганий розголос, у людини в політиці може не виходити щось. Тож, на жаль, це не його. Це не Володимира Зеленського – займатися політикою.

– Щодо війни на Донбасі, коли вона закінчиться?

– Щойно помре Володимир Путін. Вона рівно триватиме до того моменту, поки в труну не ляже Путін. Зірки кажуть, що грудень буде переломним у карті Росії.

Є таке поняття, як річний гороскоп Соляр, тож 7 жовтня, у день народження Путіна, у нього включився останній річний Соляр, який перебуває при його владі. І в нього Марс, планета вбивства, або повалення, або смерті в поєднанні з Місяцем і Сонцем, прямо в молодик у річному гороскопі Соляра.

Володимир ПутінФото: Getty images

– Як він прощатиметься з владою?

У нього дуже складний період - Марс. Там різке погіршення здоров'я може бути і, можливо, ексклюзивна інформація від мене, навесні можуть бути дострокові президентські вибори в Росії.

– Люди пишуть, що якщо Путін помре, то Росія може розпастись, чи нам це вигідно?

– Такі є можливості при входженні в григоріальний знак Росії – Водолій. Є така планета смерті та перетворення Плутон, ось він почне входити наприкінці 2024 – на початку 2025 року. Там справді можуть відколюватись різні території. Тим більше Китай, наскільки я знаю, купив десь територію Росії завбільшки з Францію.

Ось уже Татарстан заявив, що як це ми не матимемо президента республіки? Потім заявить Башкортостан. Чечня точно відвалиться. Кавказ піде взагалі. Тому великі шанси на те, що навіть Крим може стати турецьким зрештою.

– Повернімося до президента, якщо ви кажете, що під ним крісло хитається, то чого йому чекати, яка може бути його подальша кар'єра?

– Я думаю, що найскладніший період, який може бути у нього, це початок 2022 року. Я бачу, що найімовірніше будуть дострокові президентські вибори у 2023 році. Йому просто необхідно буде піти, щоб зберегти хоч якийсь рейтинг, бо наприкінці 2023 року рейтинг може впасти до 5%.

Найголовніший його конкурент, це мій давній прогноз, Дмитро Разумков, він потенційно має такі ж можливості стати президентом. У Разумкова Місяць у поєднанні із Сатурном, Місяць – це народ, а Сатурн – це можливість піднестися, стати політиком.

Тому Зеленський хоче все підім'яти під себе, це той, що володіє світом, ось він повинен всіх під себе підім'яти. Всіх звільнив - Авакова звільнив, Разумкова звільнив, всі йому повинні підкорятися. Виходить така тоталітарна структура.

У Москві також Володимир – диктатор. У них все дуже схоже. Вони все вирішують в особистому тактильному спілкуванні. Ось у Зеленського і нав'язлива ідея зустрітися з Путіним.

– Це президенти невисокого зросту, вони дивитимуться один одному в очі

Ну, в принципі так, у них зріст однаковий, хоча Зеленський і каже, що у нього 170 см, насправді він зростом як Ангела Меркель, рівно 168 см.

– А Разумков реально може підсидіти Зеленського?

Він це робить. Я ще півроку тому казав, що Разумков має можливість отримати президентські повноваження.

– А чи дивиться вас президент, як ви думаєте?

– Раніше він не лише дивився, а й давав час народження – 14:00.

– Тобто ви працювали із президентом?

– Ні, я просто сказав, що він буде президентом, і все. Була зацікавленість.

– Вас запрошували на Банкову після цього?

- Зацікавленість у партії "зелених" була, чого приховувати.

– Ви до Трускавця їздили?

– До Трускавця не їздив, а навіщо? Я можу телефоном усіх політиків консультувати, чим я, власне, і займаюся.

– У партії "Слуга народу" є активні люди, які залишаться у політиці надовго?

Дмитро Разумков, а всі інші - це "шлак", перепрошую.

Дмитро РазумковФото: Getty images

Чи замінить Разумков Зеленського?

Справа в тому, що Разумков - розумна людина, прізвище вже говорить про нього багато, людина точно не дурна. На відміну від нашого прем'єр-міністра Шмигаля – знаєте це слово? Від слова "сморкатися". Загалом усе ясно з нашим прем'єр-міністром і його впливом на нашу політику.

А ось Разумков дуже розумна людина. Місяць у нього в поєднанні з Сатурном, але не як у Зеленського в царському Леві, а в Скорпіоні. Він каже: "Так, ви можете говорити все що завгодно, я буду мило посміхатися, але при цьому у мене буде дуля в кишені, всіх вас мав я на увазі". І народився він практично в одну дату з Путіним, на день пізніше – 8 жовтня у знаку Терези. І він поступово може притягувати жіночий електорат, особливо людей похилого віку, бо його образ дуже збігається з образом молодого Януковича. Це моє ноу-хау, я нещодавно відкрив.

І начебто він сіра особистість, непоказний, але промовистий. Кажуть, що немає харизми, але в нього "дуля в кишені". Я маю на увазі "астрологічна дуля". У всіх екстремальних ситуаціях, навіть коли його зніматимуть або знищуватимуть, - він відроджуватиметься з попелу. Тому що Скорпіон це символ відродження з попелу. Хоча за гороскопом він Терези, а це найкращі політики, вони вміють з усіма домовитися, але Скорпіон – це завжди можливість відродитися з попелу. Так що дорога партія "зелених", навіть якщо ви його втопите, він все одно відродиться з попелу.

– Чи вступить Україна до НАТО?

– Я вже давно говорив, ще на початку цього року, що Україна буде у НАТО. І буквально вчора заявив, що Україна вже гібридно вступила до НАТО. І про це заявив сам Володимир Путін, він це достеменно сказав на Валдаї.

І він дивиться на вас?

– Я гадаю, що йому вже там доповіли.

– Чому падає рейтинг Зеленського, що він робить не так?

– Сатурн, я ж говорю, з падінням пов'язаний. Сатурн - це повалення, падіння. Найжахливіший рейтинг у нього буде взимку.

– Чого чекати звичайним українцям у наступні дні?

Найголовніше – готуватись до теплої зими. Не бійтеся того, що кажуть "Газпром", Скабєєва, жахливий Соловйов. Починається оксамитовий сезон листопада, тож у нас буде тепло, зима взагалі не буде морозною та холодною, тож газу для всіх вистачить.

– Яким знакам зодіаку пощастить?

– Супер просто Скорпіонам. Марс входить до Скорпіона – це удача, нові напрями у справах. У Риб просто золотий дощ із грошей. Ракам везтиме в коханні. Напружена ситуація у листопаді місяці у Водоліїв, на жаль, я під цим знаком. Левам складно буде, у них може бути дуже складна кризова ситуація з батьками, родичами, сусідами. Категорично протипоказано купувати нерухомість та є небезпека повалення у кар'єрі.

Водоліям все складно, особливо це стосується якихось ситуацій, пов'язаних із початком якихось важливих справ, ділових проектів. У Стрільців все більш-менш нормально, особливо може везти у фінансовому плані. У Овнів найбільша проблема цього місяця - захворіти на коронавірус.

Читайте також

Україна не виграє війну у 2024 році - карпатська мольфарка Магдалена Мочіовскі

Карпатська мольфарка Магдалена Мочіовскі розповіла, чого чекати Україні в 2024 році, який буде роком Дракона

Крим та Донбас повернуться через чотири роки - учасниця секретного "Батальйону 14"

Карпатська мольфарка Магдалена Мочіовські розповіла коли вже закінчиться війна та помре Путін

Новини партнерів