RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Зеленський не закінчить боротьбу з олігархами – відома мольфарка

Переможниця "Битви екстрасенсів" дала політичні прогнози на 2022 рік

Переможниця "Битви екстрасенсів" дала політичні прогнози на 2022 рік Олена Стеценко Фото: facebook.com

Боротьба президента Володимира Зеленського з олігархами не закінчиться цього року - це постійний процес. А от українці мають стати рушійною силою змін у країні. Про це в ефірі Апостроф Live на Апостроф TV розповіла мольфарка, знахарка, цілителька та переможець популярного в Україні шоу "Битва Екстрасенсів" Олена Стеценко.

— В цьому році закінчиться боротьба президента з олігархами? Хто переможе?

— В цьому році ця боротьба не закінчиться точно, вона буде продовжуватися до кінця строку правління нашого президента. Навіть наступний президент буде продовжувати цю боротьбу.

— Тобто цей процес без кінця буде тривати?

— Думаю, ще років 5–7, тому що з’являються нові партії, нові обличчя, які хочуть щось під себе забрати, підім’яти під себе. Тому постійно буде ця боротьба, поки свідомість не зміниться в народу, у керівництва держави, і люди не зрозуміють, що вони крадуть у самих себе.

— По персоналіям: Ахметов, Коломойський, Медведчук — що їх очікує в цьому році?

— Вже почалися передсудові рішення стосовно Порошенка, і ці суди в цьому році не закінчаться. Інші олігархи — Ахметов, Коломойський — залишаться за спинами своїх людей, які зараз є в управлінні держави, і вони будуть керувати державою через цих людей. Тобто сказати, що вони повністю підуть із політичної арени — ні, вони ніколи не підуть.

— До чого готуватися звичайним українцям?

Із країни не можна виїжджати у жодному разі, не потрібно залишати нашу Україну в такому стані. Треба боротися за своє світле майбутнє: брати участь у виборах, у змінах, пропонувати якісь законопроекти.

Люди мають вкладати свій інтелект, свої спроможності для того, щоби будувати правильну державу й керувати, через депутатів керувати. От коли я приходжу, наприклад, у приймальні депутатські — то там пусто, люди не звертаються, вони вже не вірять керівництву держави, що можна щось змінити. Але треба приходити.

На що чекати людям у 2022 році — на зміну курсу долара, буде підвищення. Далі будуть ухвалені нові закони щодо комунальних послуг. Будуть введені нові закони щодо освіти: про вступ у ВНЗ та за кордон. Будуть ухвалені нові закони з оподаткування.

— Позитивні чи негативні зміни?

— Для когось позитивні, для когось негативні. Задоволених людей ніколи не буває.

Читайте також

Україна не виграє війну у 2024 році - карпатська мольфарка Магдалена Мочіовскі

Карпатська мольфарка Магдалена Мочіовскі розповіла, чого чекати Україні в 2024 році, який буде роком Дракона

Крим та Донбас повернуться через чотири роки - учасниця секретного "Батальйону 14"

Карпатська мольфарка Магдалена Мочіовські розповіла коли вже закінчиться війна та помре Путін

Новини партнерів