RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Україна не виграє війну у 2024 році - карпатська мольфарка Магдалена Мочіовскі

Наступного року впаде Кримський міст

Наступного року впаде Кримський міст Магдалена Мочіовскі Фото: Апостроф

Ще за радянських часів існував "Батальйон 14", до складу якого входили найсильніші екстрасенси з усього Союзу. Наше видання поспілкувалося з карпатською мольфаркою МАГДАЛЕНОЮ МОЧІОВСКІ, яка колись входила до складу цього секретного підрозділу. Про те, чого нам чекати від нового 2024 року, а також коли Україна переможе у своїй визвольній війні – мольфарка розповіла ексклюзивно "Апострофу".

- Настає новий рік. Що принесе він народу України – насамперед у військовому сенсі? Чого чекати нам узимку 2024 року?

- Конкретних військових прогнозів я дати не можу, екстрасенси – не військові та й не стратеги з Генерального штабу. Але в чому я точно впевнена, це найголовніше – ми не здамо свої позиції. Більше того, хоч і повільно, ми просуватимемося далі, відвойовуючи свої території.

Читайте: Є вікно можливостей: коли може розпочатися перший етап закінчення війни

Так, це буде нелегко, але це станеться. Буде посилено мобілізацію, наші партнери продовжуватимуть постачати нам зброю та надавати нам фінансову допомогу. Буде розширено можливості ППО. Все це, підкреслю, стосується двох місяців зими у новому році.

- А якщо говорити глобально про 2024 рік?

- Наступний рік за східним календарем, а він починається з 10 лютого - рік Дракона. У даному випадку рік Зеленого Дерев'яного Дракона. Але дракони у будь-якому разі істоти вогняні, вогнедишні. Коли настає рік Дракона, треба спалювати всі мости. Минуле йде назавжди, залишається далеко позаду, будується багато нового – у особистих відносинах, суспільних, у всіх. Новий етап, нове життя.

- Спалюються мости – це цікаво. Що там бачиться з Керченським мостом?

- У плані війни – дуже серйозні зміни, на краще. А Керченський міст ( усміхається ) – він уже й так трохи підгорів. Багаття ми вже розклали гарне. Допалимо, щоб згоріло вщент. І це стосується не лише мосту у Криму.

Читайте: На Україну чекає "дуже божественна ситуація": яка поворотна дата у війні у 2024 році

- Що там із путіним? За різними прогнозами, він мав померти до кінця року.

– На жаль, не все так просто. На нього працюють штатні кремлівські екстрасенси, які підтримують його тіло енергетично, та, крім того, розсіюють негативну енергію у бік путіна, що випромінюється простими людьми. Крім підтримки в енергетичному плані, у кремлівського диктатора цілі генетичні лабораторії та інші медичні підрозділи, які працюють на його здоров'я. За майже 25 років він зібрав багатьох найкращих лікарів світу.

Але взагалі смерть путіна зараз мало що змінить. У нього щонайменше п'ять двійників, і поки це буде вигідно (а путін – це вже свого роду символ, на кшталт Леніна чи Сталіна), він буде як Кощій Безсмертний. Справжній може померти, але про це ще довго ніхто не дізнається.

- Якщо це таки станеться, чи чекати нам остаточно розпаду РФ, останньої імперії у світі?

- Хоч росія та величезна країна, правлячий клан міцно тримає її в руках. Я не бачу, що вона найближчим часом розпадеться. Я передбачаю лише зміни у державному апараті. Влада може змінитись, але країна залишиться.

Читайте: З жінкою-президентом почнеться розквіт України: з'явився обнадійливий прогноз на 2024 рік

- Чи бачите ви якісь вибори в Україні 2024 року?

- Ні, поки що виборів я не бачу.

- А що буде із вступом до ЄС, до НАТО?

- Звісно, цього не станеться у 2024 році: це навіть технічно неможливо. Але справа до цього рухається. Тим паче, рік Дракона. Усі мости з росією буде спалено остаточно.

- І головне, напевно, питання – коли чекати на перемогу у війні з росією?

- Ще на початку повномасштабної російської агресії мені було бачення - число 4, пов'язане з війною. Ще тоді я сказала, що війна закінчиться із цифрою 4. Але що це означало? Спочатку я припускала, що вона триватиме чотири тижні. Потім – чотири місяці. На жаль, цього не сталося. Значить – чотири роки. Тобто наша перемога очікується у 2026 році.

Читайте: "Це вже буде не біда": відомий мольфар відповів, коли закінчиться війна

Читайте також

Крим та Донбас повернуться через чотири роки - учасниця секретного "Батальйону 14"

Карпатська мольфарка Магдалена Мочіовські розповіла коли вже закінчиться війна та помре Путін

Новини партнерів