RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

"Є вікно можливостей": астролог сказала, коли може початись перший етап закінчення війни

2024 рік має стати періодом для трансформації, оскільки зірки обіцяють певні можливості для припинення бойових дій.

Відповідний прогноз на 2024 рік озвучила астрологиня Анна Вергелес.

За її словами, у січні завершується складний астрологічний період, який тривав останні два роки. Нептун перебував в опозиції до Марсу в гороскопі України. Енергія Нептуна відійде на другий план, тому менше громадян скаржитимуться на важке життя та відсутність стратегії у війни з Росією.

Читайте також: "Буде потужне пробудження, земля Росії здригнеться": колумбійський пророк зробив прогноз для України

"Ось ця така туманність вона начебто розвіється і вже з лютого місяця ми будемо усвідомлювати набагато краще, що відбувається, куди ми рухаємося. Я думаю, що нам якийсь план обов'язково продемонструють. Взагалі 2024 рік для України це рік трансформацій дуже серйозних. В нашому солярі, який включається в день народження країни, тобто він працює у нас з 24 го серпня 2024 до 24 серпня 2025. І ось ця перша половина 24 року по серпень фактично для нас про те, що у нас трансформуються, дуже серйозно змінюються стосунки з нашими партнерами", - продовжила астрологиня.

Вергелес попереджає, що союзники Україні в ЄС демонструватимуть неочікувану стратегію по відношенню до Києва. У цьому контексті вона згадала про блокаду українських кордонів, яка підштовхує українців до самостійності та відповідальності за себе.

2024 рік буде важким у фінансовому плані, оскільки деякі обмеження чекають на Україну. Від нас вимагатимуть контролю за фінансовою допомогою та боротьби з корупцією. Разом з тим, як вважає астрологиня, Україна має зробити певні висновки, аби більш успішно розпочати 2025 рік.

З квітня до червня 2024 року, як зазначає Вергелес, у нас з'явиться вікно можливостей, аби припинити бойові дії та розпочати переговорний процес. Ба більше, астрологиня не виключає, що до дипломатії приєднаються нові країни-посередники.

"З точки зору астрології ми бачимо, що є можливості для дипломатії для дипломатичних рішень, але питання буде у тому, чи нам це вигідно з точки зору воєнної стратегії. Тому що, наприклад, цієї осені також було вікно таке знаєте переговорно-дипломатичне. Але по суті це виглядало так, що на на Україну тиснули з усіх боків. А ми розуміємо, що нам це взагалі не вигідно, ми знаходимося не у тому становищі, не на тих кордонах. У найкращому такому, найпозитивнішому варіанті якийсь такий перший етап у завершенні війни може розпочатися в кінці весни-на початку літа 2024 року", - резюмувала астрологиня у своєму прогнозі.

Раніше ми публікували інший астрологічний прогноз та розповідали, що мир в Україні настане не раніше 2026 року.

Вас може зацікавити:

Деякі пророцтва вже збулись: що передбачив мольфар Нечай про війну в Україні та її закінчення

Україна переможе і стане головною в союзі п'яти країн: що казала Ванга про війну з РФ і її закінчення

Ми дізнаємось багато цікавого: астролог дав прогноз масштабних змін в Україні в 2024 році