RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Що подарувати дівчині на 8 Березня: топ-5 оригінальних ідей

Ідеї подарунків, за які вам не буде соромно

Ідеї подарунків, за які вам не буде соромно Фото: pixabay.com

Наближається одне з найкрасивіших та довгоочікуваних свят весни - 8 Березня. В цей день всі жінки, дівчата отримують квіти, увагу і, звичайно ж, подарунки.

Напередодні Міжнародного жіночого дня чоловіки традиційно задаються питанням: що подарувати дружині, мамі, донечці, сестрі та колезі? Тому, щоб не довелося довго ламати голову "Апостроф" зробив добірку оригінальних подарунків на 8 Березня, які подарують незабутні емоції та викличуть посмішку у ваших коханих дам.

Солодощі

Кращі друзі дівчат - це зовсім не діаманти, а солодощі. Тому від такого подарунка точно ніхто не відмовиться. Але пам'ятайте, що просто коробка цукерок або плитка шоколаду вже нікого не здивує. А ось розкішний букет із солодощів, шоколадні вироби ручної роботи або печиво Макарон в святковій упаковці оцінить кожна дівчина.

Ароматний парфум

Кожна жінка і дівчина завжди хоче відчувати себе коханою і неповторною, а особливо яскраво це почуття прокидається з приходом весни. Представниці прекрасної статі хочуть одягатися в щось нове, яскраве та квітуче. Саме це може подарувати новий приголомшливий аромат. Тому, пляшечка ароматних парфумів завжди буде доречна в якості подарунка на 8 Березня.

Прикраси

В незалежності від віку, жінці важливо залишатися красивою та привабливою. Тому, прикраси - подарунок, якому зрадіють абсолютно всі прекрасні представниці людства. Відмінним презентом стануть сережки, каблучка або браслет. А подвоїти позитивні емоції допоможе не одна прикраса, а комплект. Придбайте відразу набір аксесуарів і будь-яка дівчина залишиться в захваті від вашої щедрості та пильності.

Кейс для смартфона

Сучасні моделі чохлів для телефонів є не тільки захисним засобом, але й дуже стильним аксесуаром. До того ж, завжди хочеться оновити "одяг" своєму смартфону, особливо з приходом весни. Тому оригінальний кейс стане відмінним подарунком на 8 Березня, який оцінить кожна дівчина.

Подарунок-враження

Якщо не одна з перерахованих вище ідей не підходить вашій дівчині, то подаруйте їй емоції. Адже подарунки, які запам'ятовуються найбільше, - це як раз враження та сюрпризи. Тільки при підготовці такого подарунка варто враховувати уподобання тієї людини, якій адресовано сюрприз. Екстремальним дівчатам можна влаштувати прогулянку на повітряній кулі або стрибок з банджи, дівчатам-романтикам підійде сніданок у ліжко або похід на її улюблений фільм, а молодша сестричка залишиться в захваті від парку розваг або контактного зоопарку.

Читайте також

Перетворити народ у націю: в Україні проходять святкування ювілею першої української Біблії

Ювілей Біблії Куліша відзначили науковими конференціями, концертами та виставками

"Русскій мір" чіпляється зубами: коли Києво-Печерська лавра очиститься від впливу Москви

Історія з передачею Києво-Печерської лаври державі ще не завершена – і триватиме щонайменше кілька місяців

Скандал з дубляжем: чи будуть українці ходити в кіно англійською

Влада вирішила заборонити дублювання в кінотеатрах українською мовою фільмів з оригіналом англійською мовою