RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Немає сенсу ставити на Ломаченка в бою з Педрасою - коментатор боксу

Поночовний про бій Ломаченко - Педраса

У ніч на неділю, 9 грудня, в Нью-Йорку на знаменитій арені Madison Square Garden відбудеться об'єднавчий бій в легкій вазі між українцем Василем Ломаченком (чемпіон WBA) і пуерториканцем Хосе Педрасою (володар титулу WBO). Своєю думкою про майбутній бій з "Апострофом" поділився експерт і коментатор боксу В'ЯЧЕСЛАВ ПОНОЧОВНИЙ.

- Ми знаємо, що Ломаченко впевнено перемагає всіх в рингу. Чи є якісь шанси у Педраси?

- Шанси є завжди, але вони не великі. Варто хоча б подивитися на котирування букмекерів - на Василя немає сенсу робити ставки, тому що нічого на його перемозі не піднімеш, скільки б не поставив (хіба що копійки). При цьому дуже великий коефіцієнт на Педрасу - якщо я не помиляюся, на перемогу пуерториканця близько 10-ти.

З урахуванням того, як Педраса боксував з Джервонтою Девісом, який здобув над ним дострокову перемогу (в шостому раунді) - і в бою з Василем йому буде дуже важко.

Але у Педраси теж є деякі козирі. Той же Джервонта пропускав чимало ударів. Пуерториканець є досить незручним, спритним, технічним боксером. І він став чемпіоном світу, про що теж не потрібно забувати.

Зрозуміло, що для Василя більш видовищним був би поєдинок з Бельтраном. Але так склалося, що виграв Педраса (Хосе переміг за очками).

Йде уніфікація титулів, так що ми в будь-якому разі чекаємо класного бою. Думаю, що Василь проявить свої найкращі якості і переможе достроково.

- Як прокоментуєте зміну тренера у Ломаченка?

- Головний тренер у Ломаченка - його батько. І головне, що він в кутку. А решта тренерів - це помічники. І нічого страшного не буде, якщо відбувається зміна одного з тренерів (пішов тренер з фізпідготовки Сісіліо Флорес).

- Чи є сенс Ломаченку підніматися в напівсередню вагу?

- Він і так вже перейшов у третю вагову категорію, тому зараз не варто підніматися вище, оскільки там складні хлопці - вони і важчі, і вищі. Тому поки йому не варто нікуди підніматися - Василю є що доводити в легкій вазі.

Читайте також

Арсенал - Челсі - 5:0 "червоний" рекорд у лондонському дербі

Арсенал та Челсі влаштували фантастичне видовище у матчі чемпіонату Англії

Реал - Барселона - 3:2 матч-трилер у Ель-Класіко

В Ель-Класіко Реал обіграв Барселону, двічі програючи по ходу матчу

Манчестер Сіті - Челсі - 1:0 Мудрик і Ко програли битву за єврокубки

Манчестер Сіті у дуже важкому матчі обіграв Челсі та вийшов у фінал Кубка Англії