RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Погляд

Гучні жарти Путіна: навіщо грубить глава Кремля

Самовпевнений мачо - не гей та не жінка. Він - гуморист

Самовпевнений мачо - не гей та не жінка. Він - гуморист Фото: putin.kremlin.ru

В інтерв'ю американському режисерові Оліверу Стоуну президент Росії Володимир Путін висловив своє ставлення до геїв та жінок. Відповідаючи на питання про те, як би він повівся на підводному човні, опинившись з геєм в душі, Путін сказав, що він вважає за краще не ходити в душ з геями, і нагадав, що є майстром спорту з дзюдо. Також Путін заявив, що він не жінка, і у нього не буває "поганих днів". Висловлювання Путіна спровокували хвилю критики на його адресу. Навіщо Путін робить такі гучні заяви, "Апострофу" розповів російський журналіст і публіцист Леонід Радзіховський.

Навіщо Стоун ставить такі питання, то це треба запитати у нього.

Взагалі це виглядає досить дивно. Я не знавець творчості Стоуна, але те, що я про нього читав, говорить про те, що він такий крайній лівак. З позиції крайнього лівака жарти щодо гомосексуалістів та жінок виглядають дуже дивно. Може, Стоун встиг по дорозі змінити орієнтацію та з крайнього лівака перетворився на правака, прихильника президента США Дональда Трампа. Ці жарти в такому трампівскому стилі: смачні, дещо солоні, грубуваті чоловічі жарти. Але для крайнього лівака Стоуна це дивні жарти.

Що стосується відповідей Путіна, то він завжди говорить в такому стилі. Нічого нового він не сказав: "Якби у бабусі була борода, то це був би дідусь", "Перш, ніж одружитись, треба стару дружину заміж видати". Певна частка чоловічого шовінізму, певна частка презирливої іронії стосовно гомосексуалістів, але цілком в межах допустимого. Це путінський стиль – він абсолютно не змінюється.

Читайте також

Запах Третьої світової: чого чекати після ударів по Ізраїлю

Неготовність США жорстко відповідати на напади веде до війни

Британський десант у США: як Кемерон умовляв трампістів допомогти Україні

Незважаючи на поїздку Девіда Кемерона до США, переконати трампістів допомогти Україні не вдалося

Шантаж на межі фолу: чого домагається Кремль своїми ІПСО на Заході

Росія розраховує, що країни Заходу змусять Україну сісти за стіл переговорів із Путіним