RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

Всі новини

Російська армія пішла на відчайдушний крок у спробі штурму Донбасу: дані британської розвідки

Намагаючись прорватися до Слов'янська та Краматорська, російські окупанти пішли на відчайдушний крок - вони намагалися перейти через річку, що в умовах війни є дуже ризикованим.

Про це свідчать дані Британської розвідки.

Зазначається, що саме ці напрямки є однією з цілей окупантів.

"Росія докладає значних зусиль у районі Ізюму та Сєверодонецька, намагаючись добитися прориву до Слов'янська та Краматорська. Першочерговим завданням на цьому напрямку є захоплення українських сил у районі проведення операції об'єднаних сил, відключення їх від підтримки з боку частин на заході країни", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що українським збройним силам вдалося запобігти спробі російської переправи через річку на Донбасі.

"При форсуванні річки Сіверський Донець на захід від Сєвєродонецька Росія втратила значні маневрені бронетанкові елементи принаймні однієї батальйонної тактичної групи, а також розгорнуте понтонно-мостове обладнання", - зазначили у розвідці.

У відомстві додали, що переправа через річку в умовах бойових дій є дуже ризикованим маневром і свідчить про те, що російське командування вимушене досягати прогресу у своїх операціях на сході України.

Раніше ми писали, що ЗСУ відбили чергові населені пункти під Харковом.