RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Черговий теракт РФ: окупанти вдарили по зупинці з людьми в Торецьку - багато жертв

Сьогодні, 4 серпня, російське окупаційне військо вчинило черговий терористичний акт проти мирного населення України. Унаслідок обстрілу Торецька загинуло 8 людей, ще четверо постраждали - серед них три дитини.

Про це повідомив глава Донецької ОВА Павло Кириленко.

Близько 11 години ранку російські окупанти обстріляли місто Торецьк на Донеччині, за попередньою інформацією, з артилерії. Росіяни поцілили в зупинку громадського транспорту, де було скупчення людей. Також пошкодили церкву й поранили священника, постраждали й багатоповерхівки навколо.

Терористичний акт російського окупаційного війська забрав життя восьми людей, завдав поранень чотирьом: троє дітей і священник.

"Щодня російські окупанти б’ють по цивільним – щодня ми маємо загиблих та поранених. Всі, хто досі залишається на Донеччині, наражають себе на смертельну небезпеку! Звертаюся до всіх жителів області: не перетворюйте себе на російську мішень! Евакуюйтеся вчасно!" - закликав Кириленко.

Раніше "Апостроф" писав, що почалася обов'язкова евакуація з Донбасу. Держава вивозить людей у безпечні місця евакуаційними потягами.

Також "Апостроф" опублікував покрокову інструкцію для тих, хто планує евакуюватися з Донецької області.