RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Руїни та стихійний меморіал на місці загибелі дівчинки: як виглядає центр Вінниці після теракту Росії - фото

Через тиждень після російського теракту у Вінниці, у Будинку офіцерів та Будинку побуту, куди влучили ракети, розпочали відновлювальні роботи, а на місце загибелі маленької дівчинки люди продовжують приносити іграшки та квіти.

Про це повідомив кореспондент "Апострофа" Роман Пєтушков.

Зазначається, що працівники офісів та магазинів, що розташовувались у будівлях, розпочали роботи з пошуку вцілілого майна та продовжують розбирати завали.

За словами кореспондента, перший поверх Будинку побуду "Ювілейний" майже повністю знищено, на поверхах вище вибито вікна та двері. У той же час, Будинок офіцерів огородили, а всередину приміщення нікого не пускають, пояснюючи це слідчими діями.

"Квартал навколо перекритий, навколишні будинки без вікон. Рух дозволено тільки громадському транспорту", - розповів Роман Пєтушков.

Варто зазначити, що у четвер, 21 липня кількість жертв ракетного удару по Вінниці зросла до 26 осіб – у лікарні померла 20-річна дівчина, яка отримала 98% опіків тіла.

"Дівчину звали Ольга Лисенко. Вона була на площі Перемоги о 10:40. Ішла додому після візиту до стоматолога", – повідомив голова Вінницької ОВА Сергій Борзов у Telegram-каналі.

Раніше ми писали, що у неділю, 17 липня, у Вінниці рідні, друзі та місцеві жителі прийшли до Спасо-Преображенського кафедрального собору провести в останню путь 4-річну Лізу Дмитрієву, яка загинула під час ракетного обстрілу міста 14 липня, повертаючись із мамою від логопеда.