RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Американці перетворили позашляховик Hummer на будинок на колесах: фото та відео

Фахівці зі штату Колорадо, США щойно випустили новий позашляховик Patton, який базується на оригінальному Hummer H1. Він не тільки може їхати майже куди завгодно, а ще й слугувати будинком на колесах.

Про це розповіли Robb Report.

Культовий Hummer H1 став найбільш досконалою комерційною версією AM General M998 Humvee, всюдихідного позашляховика, який американські військові використовують у всьому світі з середини 1980-х років.

Водночас Patton - це не лише копія H1, а оснащений гігантським алюмінієвим корпусом будинок на колесах, усередині якого є багато простору для приготування їжі, вітальня зі зручними сидіннями та душовою кабіною житлового розміру, обладнаною "запатентованим" туалетом компанії Wolf Rigg. До того ж над сидіннями автомобіля є окрема зона, де достатньо місця для ліжка королівського розміру, а у вітальні можуть спати одна-дві людини.

Кемпер — не єдине, що відрізняє Patton від стандартного H1. У ньому замінено стандартний V-8 автомобіля на 3,9-літровий рядний шестициліндровий двигун Cummins. Patton буде витрачати майже 2 літри палива на кілометр у місті та 1,3 л/км на шосе.

За попередньою інформацією, такий будинок на колесах коштує близько 350 000 доларів. Компанія Wolf Rigs може створити такий позашляховик навіть за вашим власним дизайном.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Hyundai перетворила мінівен на кемпер, що схожий на "космічний корабель".