RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Заведуть домашнього улюбленця у грудні: названі знаки Зодіаку

Люди нерідко відмовляють собі в задоволенні бути власниками домашніх вихованців, які здатні піднімати настрій та дарувати позитивні емоції. Причина у відповідальності і в тій кількості часу, яку доведеться приділяти цим згусткам енергії.

Експерти розповіли, хто наприкінці цього місяця все ж таки зважиться на те, щоб завести нового друга.

Читайте також: На них чекає зимова казка: три знаки Зодіаку в грудні зустрінуть справжнє кохання

Риби

Самотність не завжди переслідує цих людей, але часом і Риби стикаються з нею. Перший зимовий місяць виявиться таким, вони відчують себе нікому не потрібними. Щоб не опинитися в полоні депресивних настроїв, Риби можуть обзавестися вихованцем. Швидше за все, це буде кошеня, і це просто відмінний вибір для представників цього знаку Зодіаку.

Близнюки

Близнюки просто неймовірно кохання тварин, тому в цей період остаточно усвідомлюють, що готові стати батьками милого вихованця. Швидше за все, свій вибір вони зупинять на собаках, активних та рухливих, як і вони самі. Догляд за цими вірними друзями сподобається навіть таким ледачим Близнюкам.

Стрілець

Стати власниками домашнього улюбленця Стрільці планували давно. Цієї зими все відбудеться саме собою - до них може прибитися котик або собачка. Стрільці зрадіють усім, хто буде подарований їм долею. Не варто переживати – з відходом вони обов'язково впораються, ресурсів у них на нього неодмінно вистачатиме.

Домашня тварина, яка з'явиться представників цих знаків Зодіаку, стане повноцінним членом їхньої родини. Вони прив'яжуться до неї та полюблять усім серцем.

Нагадаємо, астрологи розповіли, яким знакам Зодіаку зірки наготували "чорну смугу" у 2023 році.