RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Ворог штурмує ЗСУ в районі Бахмута: карти бойових дій

Збройні Сили України тримають оборону Бахмута й Авдіївки в Донецькій області, попри всі зусилля російських окупантів, і контрнаступають на лінії Сватове-Кремінна на Луганщині.

Про це йдеться у зведенні Інституту вивчення війни (ISW) станом на 6 грудня.

Бойові дії в Луганській області

Російське окупаційне військо намагається утримувати свої позиції на лінії Сватове-Кремінна, однак ЗСУ продовжують атакувати ворога в ході контрнаступальної операції.

Читайте також: Росіяни намагаються прорватися на двох напрямках: зведення Генштабу ЗСУ

Бойові дії в Донецькій області

Країна-терористка РФ стягує все більше ресурсів на Бахмутський і Авдіївський напрямки, не шкодуючи життів окупантів кидає їх на забій. Водночас попри масштабні зусилля й рекордні втрати росіянам досі не вдалося оточити Бахмут завдяки потужній обороні ЗСУ.

У зв'язку з цим російські окупанти зараз формують невеликі штурмові групи з 15-20 осіб і намагаються таким чином прорватися через позиції українських військ.

Бойові дії в Херсонській області

Терористичне військо РФ обстріляло понад 20 населених пунктів на деокупованих територіях Херсонщини, зокрема й сам Херсон.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що російські окупанти б'ють ракетами по дітях. На Запоріжжі від російської атаки постраждала дитина.