RU  UA

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Під Києвом чоловік погрожував підірвати продавчиню та розгулював з цілим рюкзаком "сюрпризів": відео

Раніше в Києві було затримано грабіжника, який пограбував і підпалив жінку, а у Броварах хуліган погрожував продавчині гранатою та вдарив її. Із собою у нього виявився повний рюкзак зброї.

Про це на своїй Facebook-сторінці розповів начальник Головного управління Національної поліції у Київській області генерал поліції третього рангу Андрій Небитов.


Зловмисник розмахував гранатою, вдарив продавчиню та втік. На місце викликали поліцію, його особу було встановлено і незабаром хулігана затримали на одній із вулиць міста разом із повним рюкзаком "сюрпризів". Усього він носив із собою 9 гранат, пістолет та частини автоматів.

Читайте також: Під Києвом продавчиня дала відсіч грабіжнику і стусанами вигнала з магазину: момент потрапив на відео

46-річного неадеквата затримали, зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За незаконне поводження зі зброєю та хуліганство йому загрожує до 7 років ув'язнення. Подальшу його долю вирішуватиме суд.

Як повідомляв "Апостроф", у Києві грабіжники мало не вбили матір військовополоненого. Невідомий чоловік схопив її за горло і почав душити до непритомності. Прийшовши до тями, жінка виявила зникнення близько 380 тисяч гривень, які були при ній.