RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Черговий теракт від Росії - ракета окупантів влучила у житловий будинок у Запоріжжі: всі подробиці, фото та відео

Позаминулої ночі Росія знову атакувала Україну "шахедами", а в ніч на четвер, 2 березня, російська армія завдала удару по п'ятиповерховому житловому будинку в Запоріжжі, практично повністю зруйновано один під'їзд з першого по п'ятий поверх, є жертви.

Про це повідомив секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв.

"Люди перебувають під завалами. За попередньою інформацією, загинули 2 особи... Усі відповідні служби працюють", - написав він о 2:10.

На місці розгорнули пункти допомоги ДСНС, Національної поліції, міської ради та соціального захисту. Постраждалих людей евакуювали комунальними автобусами. На місці працюють також психологи.

Читайте також: Такої кількості ракет давно не було: українців попередили про масований удар і назвали терміни

Як повідомляє ДСНС, станом на 04:30 було врятовано 8 осіб, їх госпіталізували для огляду. Ще 20 людей евакуйовано. З-під завалів деблоковано одну загиблу людину.


Станом на 06:30 на місці ракетного удару по житловому будинку врятовано 11 осіб (з них 1 вагітна жінка) та 20 мешканців евакуйовано з сусіднього під'їзду. Вилучено з-під завалів тіла двох людей, повідомили у ДСНС. Психологами надано допомогу 20-м людям. Пошуково-рятувальні роботи тривають.


Оновлено. Станом на 10:50 загинуло чотири людини, вісім поранено, ще п’ятеро вважаються зниклими безвісти, серед них дитина.

Як повідомляв "Апостроф", вранці 1 березня росіяни обстріляли місто Чугуїв Харківської області, зафіксовано три "прильоти". Під удар потрапив багатоповерховий будинок, постраждало двоє людей.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СуспільствоПодії
Теги: