RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У Левів приплив сил, у Близнюків – ідеальний день для покупок: гороскоп на 26 травня для всіх знаків

Астрологи, які вже дали прогноз на червень 2023 року для всіх знаків Зодіаку, розповіли, що зірки обіцяють представникам зодіакального кола в останній день тижня і останню п'ятницю місяця - 26 травня.

"Апостроф" знайомить своїх читачів з гороскопом на сьогодні.

Овен

Цього дня багато Овнів ризикують стати надто агресивними та різкими, можуть провокувати скандали та конфлікти. Деякі представники знака можуть також відчути сильний потяг до людини, яка їм зовсім не підходить. Втім, за належної стриманості день може пройти добре і навіть принести несподівану фінансову вигоду.

Читайте також: Їм можна довірити все: три знаки Зодіаку, які найкраще зберігають таємниці

Телець

Наприкінці тижня Тельці стають особливо проникливими. Інтуїція загострюється, з'являється здатність буквально бачити людей наскрізь. Це можна вигідно використовувати в роботі - п'ятниця сприяє переговорам і укладанню угод. Однак поспішати не варто. Перед прийняттям остаточного рішення важливо прислухатися до своїх відчуттів – поруч можуть опинитися люди з не найчистішими намірами.

Близнюки

Останній робочий день стає ідеальним часом для будь-яких покупок, у тому числі великих та відповідальних. Гроші можуть надходити з несподіваних джерел, у результаті представники знака почуваються особливо багатими і готові якнайбільше витрачати на себе і спонтанні бажання. Будь-які угоди також пройдуть добре.

Рак

Під кінець тижня сварки можуть переміститися до дому та сім'ї представника знака. Раки можуть бути дещо суперечливими, бажаючи повної особистої свободи, але вимагаючи підпорядкування від домашніх. Втім, розмова з друзями чи спілкування у новому колі допоможуть помітити проблему та вибудувати грамотнішу лінію поведінки.

Лев

Як не дивно, творчі та лідерські якості Львів в останній день тижня виявляться найяскравіше. Такий приплив сил допоможе вирішити будь-які проблеми, що накопичилися за тиждень. Можна сміливо йти на будь-які ризики і приймати навіть найнесподіваніші рішення – у п'ятницю все складатиметься максимально вдало.

Діва

Інтелект Дів сьогодні досягає піку – покращується пам'ять, прискорюються розумові процеси, і, завдяки цьому, будь-яка робота стає під силу. Всі найскладніші та найвідповідальніші завдання в цей день будуть виконані ідеально. Крім того, на користь піде і спілкування – набуті у п'ятницю соціальні зв'язки в майбутньому зроблять представників знаку ще більш успішним.

Терези

Сьогоднішній день принесе Терезам значні фінансові успіхи. Цього дня представники знаку можуть представити свої ідеї у більш вигідному світлі та отримати фінансування у будь-яких проектах. Також активно збільшується основа корисних знайомств. Вечір краще провести у якомусь цікавому місці, а не у стінах власного будинку.

Скорпіон

Вечір сьогодні важливо присвятити близьким людям, причому можна не лише відпочивати разом, але й вирішувати будь-які важливі питання або будувати спільні плани. Також варто підтримати контакт із літніми родичами – у цей період їм особливо важлива увага Скорпіонів.

Стрілець

До кінця тижня Стрільці остаточно зміцнять нові позиції в роботі і заслужать повагу в усіх співробітників. Увечері можна відсвяткувати успіх, зібравшись із рідними людьми. Можливі несподівані подарунки та фінансові надходження.

Козеріг

Сьогодні представники знаку можуть одержати несподіване поповнення особистого бюджету. Будь-які справи, у тому числі юридичні, також вирішаться на користь Козерогів. Романтичні та дружні стосунки стануть гармонійнішими.

Водолій

Особливо яскраву роль у житті Водоліїв сьогодні відіграє романтичний зв'язок. Можна очікувати яскравих емоцій, а також багато сміху та веселощів. Крім того, в такий день добре висловлювати свої почуття, що загострилися, за допомогою творчості.

Риби

До п'ятниці навколишнє оточення нарешті налагодиться. Риби, що втомилися, отримають компенсацію за весь пережитий стрес. Цього дня на везіння чекає і у фінансових, і в романтичних, і в сімейних питаннях. Сміливо беріться за будь-яку справу, адже вона точно виявиться по плечу.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, яким знакам Зодіаку пощастить із грошима у травні.

Вас може зацікавити:

Роблять із мухи слона: які знаки Зодіаку люблять перебільшувати

Полюбляють експериментувати у ліжку: астрологи назвали знаки Зодіаку

Завжди заступляться за свого чоловіка: найвинахідливіші знаки Зодіаку