RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Полюбляють експериментувати у ліжку: астрологи назвали знаки Зодіаку

У той час як багато людей відрізняються сталістю і навіть занудством, представники п'яти знаків Зодіаку обожнюють експерименти в спальні.

Експерти назвали цих любителів "полунички".

Читайте також: Головні невдахи травня: чотири знаки Зодіаку, на які чекають суцільні проблеми

Водолій

Це, звичайно, найнезвичайніший знак, тому немає нічого дивного в тому, що вони очолили список. Вони волелюбні, креативні і будь-якої миті готові спробувати щось новеньке. Ці люди надзвичайно цікаві, і їхня потреба в інтелектуальній стимуляції часто переноситься в ліжко.

Скорпіон

Вони відомі своєю пристрасною і напруженою натурою, що робить їх одним із найсексуальніших знаків зодіаку. Їхній глибокий емоційний зв'язок зі своїми партнерами часто спонукає їх до експериментів за зачиненими дверима, щоб досягти якомога більшої близькості. Вони постійно досліджують себе та свої бажання, ніколи не нудьгують.

Близнюки

Спілкування - головне для Близнюків, і це також стосується їх сексуального життя. Вони цікаві та допитливі, що робить їх відкритими для експериментів та розмов про свої бажання та уподобання. Їх пристосованість і прагнення інтелектуальної стимуляції нерідко призводять до різноманітної і повної пригод сексуального життя. Крім того, вони полюбляють сюрпризи.

Овен

Вони відомі своєю енергією, пристрастю та ініціативою, схильністю до імпульсивності та ентузіазму. Це позначиться і на їхньому сексуальному житті. Ці люди люблять діяти та отримувати задоволення від експериментів у ліжку. Вони завжди відкриті для експериментів і одержують задоволення від випробувань, часто досліджуючи свої межі. Овни не егоїстичні, вони принесуть задоволення і собі, і партнерові.

Стрілець

Вони відомі авантюрною натурою та любов'ю до свободи. Оптимістична енергія Стрільців нерідко поширюється і їхнє сексуальне життя. Ці люди завжди готові спробувати щось нове та отримати задоволення від експериментів у ліжку. Їх відкритість і спонтанність часто призводять до захоплюючих та різноманітних сексуальних переживань.

Нагадаємо, астрологи назвали знаки Зодіаку, для яких травень 2023 стане напруженим .

Вас також може зацікавити:

Ніколи не будуть бідними: п'ять імен жінок, яким завжди посміхається успіх

Завжди заступляться за свого чоловіка: найвибагливіші знаки Зодіаку

Успіх у травні на їхньому боці: чотири головні щасливчики за знаком Зодіаку