RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Перехід зі смартфона на кнопковий телефон: які є три головні переваги

Хочеться менше сидіти у телефоні, але повністю відмовлятися від сучасних технологій в наш час неможливо. Для вас є вирішення, простий кнопковий телефон на базі Android.

Про це написали на сайті "RadioТрек".

Читайте також: Не варто забирати гаджет: як відволікти дитину від сидіння у смартфоні

Система Android величезна. На цій операційній системі працюють не лише смартфони та планшети. Але і сучасна побутова техніка, наприклад, холодильник, теж може керуватися ОС Android, нічим не видаючи свій зв’язок із нею. На фоні таких пристроїв як духовка, Android на кнопкових телефонах взагалі не викликає здивування.

Ось три причини, чому варто у сучасному світі відмовитися від смартфонів.

Тривалий час користування

Навіть з великим набором функцій, телефон все одно не споживатиме стільки електрики, як смартфон. Завдяки маленькому екрану, такий гаджет буде споживати менше енергії. Деякі працюють на одному заряді близько тижня, інші розряджаються через 2-3 дні. Але в будь-якому випадку ставити кнопковий Android на зарядку доведеться набагато рідше, ніж смартфон

Кишеньковий розмір

Ми носимо телефон переважно в кишені штанів. Зауважимо, що з кожним новим поколінням гаджети все важче і важче помістити в кишеню. Скоро настане момент, коли ми будемо підбирати одяг по розміру кишень. Маленький телефон зручніше тримати у руці. Він не відтягує одяг, і з ним можна вирушити на пробіжку.

Вас важче відстежити

Простий кнопковий телефон може розповісти про свого власника набагато менше, ніж смартфон. Популярних мобільних програм, які відстежують поведінку користувача, на них немає. Такий телефон не буде знати, що ви читаєте, дивитесь чи находитесь.

Раніше "Апостроф" писав про те, як безпечно заряджати телефон в машині.

  • Вас може зацікавити:

Чим не можна протирати смартфон: ці речовини можуть пошкодити захисне покриття на екрані

Що робити, якщо смартфон завис: названо ефективний лайфхак

"Не відволікайтесь на гаджети": поліція нагадала водіям про небезпеку і штрафи