RU  UA  EN

Неділя, 30 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 червня

Всі новини

Росія вранці атакувала Одесу: били по цивільній інфраструктурі, на місці є постраждалі

Вранці, 24 червня, Росія здійснила терористичну атаку на Одесу – фіксували влучання по цивільній інфраструктурі, на місці є постраждалі.

Матеріал підготував "Апостроф".

Голова Одеської обласної військової адміністрації (ОВА) Олег Кіпер в Telegram-каналі повідомляв про те, що внаслідок російської атаки зафіксовано влучання по цивільній інфраструктурі в Одесі.

"Наразі вже відомо про постраждалих, яким надається медична допомога, їх кількість уточнюється. Нині триває ліквідація пожежі", – писав він о 08:50.

Пізніше у патрульній поліції Одещини показали перші фото наслідків влучання:

"Наразі екіпажі регулюють дорожній рух та забезпечують безперешкодний проїзд спецтранспорту".

Проте вже о 09:54 він повідомив про те, що кількість постраждалих зросла: "Наразі відомо про трьох постраждалих: 19-річного хлопця та двох чоловіків 50 та 58 років. Поранені ушпиталені. Лікарі надають всю необхідну допомогу".

Триває ліквідація наслідків атаки ворога.

В етері "КИЇВ24" депутат Одеської міської ради Петро Обухов повідомив, що на місці влучання утворилась велика пожежа – ймовірно, що ворог потрапив у цивільну споруду, це не житловий будинок, але військової функції у нього немає. Споруда могла виконувати роль складу.


В Повітряних Силах ЗС України повідомили про те, що зранку, 24 червня, російські окупанти атакували Одещину двома крилатими ракетами, ймовірно "Іскандер-К".

"Завдяки активній протидії протиповітряної оборони півдня України одна із ракет не досягла своєї цілі", йдеться у повідомленні від Повітряного командування "Південь".

Раніше ми також писали, що за добу РФ понад 500 раз обстріляла Запорізьку область.