RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

"Укрзалізниця" закупила 500 тис. захисних масок для працівників компанії

"Укрзалізниця" всерйоз взялася за забезпечення безпеки пасажирських перевезень. У рамках реалізації програми по боротьбі з пандемією коронавірусу працівники філії "Пасажирська компанія" отримали 500 тисяч захисних масок.

Про це повідомляють "Подробности".

Зокрема, засоби захисту отримали провідники та інші співробітники УЗ, які контактують з пасажирами. Урочиста передача партії масок відбулася в День залізничника - професійне свято всіх працівників "Укрзалізниці". Новий керівник корпорації Володимир Жмак підійшов до питання дотримання карантинних заходів досить відповідально.

"Вперше до контролю якості продукції ми залучили фірми-конкуренти, які переконалися, що маски відповідають всім стандартам захисту", - розповів директор філії УЗ "Пасажирська компанія" Олександр Перцовський.

Він також зазначив, що "Укрзалізниця" і далі співпрацюватиме з партнерами тільки на умовах прозорості.

У ситуації, що склалася забезпечення безперебійної роботи пасажирського транспорту - складне завдання, з яким "Укрзалізниця" справляється гідно. Незважаючи на те, що через пандемію важко і бізнесу будь-якого рівня, команда Володимира Жмака робить все можливе, щоб люди безпечно могли добиратися до роботи і назад.

Володимир Жмак у своїх коментарях згадав, що це обов'язок будь-якого поважаючого себе і свою компанію керівника - допомагати і забезпечувати безпечні умови праці, надання послуг не тільки співробітникам підприємства, а й клієнтам. Тим самим він ще раз підтвердив раніше озвучену тезу, що для кращого керівника "головний клієнт - це пасажир".