RU  UA  EN

Вівторок, 28 травня
  • НБУ:USD 40.02
  • НБУ:EUR 43.20
НБУ:USD  40.02
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 травня

27 травня

Всі новини

"Дизель шоу" почали показувати на російському каналі, який під санкціями в Україні

На російському телеканалі "Че", що входить в холдинг СТС медіа, який РНБО України раніше включила до списку санкцій, вийшла українська рейтингова програма "Дизель шоу".

Про це повідомляє видання "ДеПо".

"В офіційному релізі на сайті телеканалу "Че!" ояснюють: "У складі "Дизель-шоу" виступають учасники команд КВН "Уездный город" і "ЧП" Сергій Писаренко, Євген Нікішин та Євген Сморигін, які свого часу завоювали всенародну любов. "Дизель-шоу" за форматом схожий на "Уральські пельмені": це смішні замальовки і скетчі на найактуальніші теми" - пише видання.

Незважаючи на те, що Писаренко і його напарник по команді Нікішин з 2019 року є постійними учасниками "Дизель шоу", вони продовжували зніматися на телеканалі "Росія-1", який повністю належить уряду РФ, де йде одна з найбільш пропагандистських російських телепрограм "Вечір з Володимиром Соловйовим".

Керівник програми Єгор Крутоголов, запевнив, що права на показ продали не вони, а канал ICTV, на якому виходить проект. Інформації про продаж прав на трансляцію на офіційних ресурсах компанії немає, холдинг ситуацію коментувати не став.

Одночасно з цим, в телеграм-каналах було опубліковано скріншоти 7-річної давності, де учасники шоу відкрито виступають з антиукраїнськими висловлюваннями.

Креативний продюсер "Дизель шоу" Михайло Шинкаренко в розпал всіх подій на Майдані публікував у себе рекомендації, що робити з друзями, які "майданулісь".

Також він розмістив звернення до президента РФ Путіна із закликом про допомогу.

Ще більш шокуюча публікація з його стіни в Facebook - матеріал про "неминучий розкол України на два протилежних народи", що Шинкаренко вважав "адекватним прогнозом".

Його позицію абсолютно підтримував актор "Дизеля" Олександр Бережок.

Що ж стосується Нікішина і Писаренко, то вони раніше були помічені з гастролями в Криму, хоча самі вони спростовували цю інформацію.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Бізнес
Теги: