RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Ринок "Столичний" відновив нормальну роботу - працівники

Ринок "Столичний" у передмісті Києва відновив свою роботу, вхідні ворота працюють, а охорона пропускає торговців та покупців. Проте два дні тому група тітушок намагалася перешкодити роботі законних власників та забарикадувалася у адміністративному приміщенні павільйону ринку А2.

Про це йдеться в сюжеті "Апостроф TV".

Торговці пропонують звичний асортимент товарів та висловлюють невдоволення щодо дезінформації, яка розповсюджувалася у ЗМІ.

"Торгівля не така, як у інші вихідні дні, як завжди, але люди ходять. Все добре, все на базарі є. Підприємці приїжджають. Все свіже, все класне, ми покупців чекаємо. Єдиний павільйон, що не приймає сьогодні торговців та покупців - А2, у якому в четвер і хуліганили наймані бійці. Приміщення охороняють правоохоронці", - розповіла продавець ринку "Столичний".

Працівники ринку зазначили, що ображені на окремих журналістів, які розповсюджували фейки про ринок, перебільшували конфлікт та називали законних власників - ТОВ "ОІЛСІ" і компанії "Ринок сільськогосподарської продукції "Столичний" - "рейдерами".

Комерційний директор ринку "Столичний" В’ячеслав Забєлін заявив, що наразі роботу ринку відновлено, і він працює у звичайному режимі. У найближчих планах ринку – повноцінне відновлення роботи павільйону "Сири-ковбаси", добудова павільйону "Квіти", а також введення в дію митного терміналу.

"На сьогоднішній день роботу ринку вже повністю відновлено. В обмеженому режимі працює лише павільйон "Овочі-фрукти". В найближчих планах – відбудова павільйону "Сири-ковбаси", це близько 5 тис. м кв додаткових професійних торгових площ. Також на порядку денному добудова квіткового павільйону площею 6 тис. кв м. Окрім того планується розширення торгових місць для селян. Також в стратегічних планах запуск митного терміналу. Запрошуємо фермерів до співпраці!", - вказав комерційний директор ринку.

Нагадаємо, вранці 3 червня на оптовому ринку сільскогосподарської продукції "Столичний" лунали вибухи петард, потім виявилося, що в адміністративному приміщенні ринку забарикадувалися понад 30 тітушок та заблокували його роботу. На думку дирекції ринку, у приміщенні адміністрації забарикадувалися люди, пов’язані із "єнакієвською" злочинною групою, пов‘язаною з найближчим оточенням президента-втікача Януковича. Одного з представників колишніх власників ринку Олександра Стельмаха оголошено у міжнародний розшук, а щодо другого Рустема Абдукадирова порушено справу про шахрайство.

У той же час Анатолій Шарій та ряд проросійських блогерів та ЗМІ почали розповсюджувати брехливу інформацію про нібито рейдерське захоплення ринку.