RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Київ стає медичною Меккою: ЗМІ склали ТОП-5 нових інноваційних клінік столиці

У Києві практично щомісяця відкриваються сучасні медичні центри, причина цього – приплив в Україну щороку десятків тисяч іноземних медичних туристів.

Про це повідомляє Delo.ua.

"Іноземні медичні туристи залишають в Україні в рази більше грошей, ніж звичайні: за даними Української асоціації медичного туризму, в 2018 році один іноземний турист залишав в середньому $2,5 тисячі", - пише Delo.ua, зібравши ТОП-5 найбільш інноваційних медичних закладів, що відкрилися у Києві у 2021 році.

У середині 2021 у Києві відкрився Інноваційний центр хірургії серця та судин "Добробут". Це єдиний центр кардіохірургії в Україні та один із небагатьох у світі, де кардіохірургічні операції проводяться мініінвазивно у більш ніж 80% "відкритих" операцій на серці. Це власна технологія хірургів клініки.

"Потужність центру дозволяє розмістити 71 пацієнта на стаціонарне лікування, він оснащений сучасним медобладнанням, серед яких ангіограф Siemens Artis Q та томограф Siemens Somatom X останнього покоління", - розповів гендиректор "Добробуту" Олег Калашніков.

На початку 2021 відкрився MEDEUS – перший в Україні медичний центр, який запровадив методику діагностики організму за допомогою квантових та нанотехнологій, що впливають на організм електромагнітними полями, мікрострумами, інфрачервоним світлом, крім того, використовуються інгаляції газів ксенону та водню.

У клініці за 15 хвилин пацієнт отримує результати діагностики органів та систем організму, включаючи нервову систему, мозку, нейромедіатори, гормони, імунну систему. Технологія квантово-хвильового дослідження організму зарекомендувала себе у Німеччині, Японії, Китаї та Сінгапурі, а тепер доступна і в Україні.

Навесні 2021 медгрупа "Адоніс" відкрила в Києві багатопрофільну клініку з хірургічним стаціонаром, де надають послуги інноваційної реконструктивної хірургії при новоутвореннях шлунка, променеву, інструментальну та лабораторну діагностику. Клініка надає послуги з клітинної терапії та реабілітації після COVID-19.

На початку 2021 стали популярні клініки інфузійної терапії. У клініці Recovery club вводять пацієнтові коктейлі препаратів через крапельницю. Великий попит мають детоксикаційні процедури, коктейлі для підвищення імунітету, що важливо для відновлення організму після хвороби.

Замикає Топ-5 центр HB Medical, який укомплектований найновішим медичним та діагностичним обладнанням для МРТ, КТ, УЗД, низькодозової цифрової рентгенографії (Х-RAY), ендо/колоноскопії, аналізів, консультацій лікарів тощо.

Тут МРТ роблять на високопольному томографі SIEMENS 1,5 Тесла, а КТ - на томографі SIEMENS 32 зрізи (64 з технологією IVR) з можливістю проведення низькодозових обстежень.