RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Київський КБК передав 50 модульних ліжок для переселенців у Черкасах

Українці, які змушені були через війну залишити свої домівки та прибули до центру тимчасового розміщення у Черкасах, ночуватимуть у затишних умовах, бо у рамках благодійного проєкту з виготовлення ліжок з гофрокартону Київський КБК передав для родин переселенців з Сумської, Харківської й Донецької областей 50 збірних ліжок.

Виробництво модульних гофроліжок, що збираються на місці за лічені хвилини, було запущено з ініціативи австрійської групи "Палп Мілл Холдінг", яка є засновником ПрАТ "Київський картонно-паперовий комбінат", та її бенефіціара Володимира Крупчака. Проєкт, покликаний забезпечити переселенців та тих, хто перебуває у зоні військових дій і на прифронтових територіях, комфортними місцями для ночівлі, стартував на початку квітня 2022 року.

За три місяці Київський КПК, який розташовано в Обухові, вже виготовив понад тисячу таких виробів, з яких понад 600 ліжок було через волонтерські і благодійні фонди, представників територіальних громад передано родинам, що опинились у скрутних обставинах. 50 гофроліжок надали для Центру тимчасового розміщення переселенців, що діє на базі Черкаського державного технологічного університету.

Користувачі зазначають, що ліжка від ККБК не лише дуже прости у збиранні, але й надійні та комфортні.

Розкладні ліжка виготовляються за унікальною технологією з водостійкого гофрокартону та важать усього 9 кг, при цьому виріб здатен витримувати навантаження до 100 кг. Картонні меблі мають модульну конструкцію, і, завдяки навеленій на упаковці покроковій інструкції, їх можна збирати на місці просто з коробки, без будь-яких допоміжних пристроїв чи спеціальних навичок.

Партнером ПрАТ "Київський картонно-паперовий комбінат" у реалізації проєкту стала "Нова пошта".

Київський КПК, виробничі потужності якого розміщені в Обухові на Київщині – одне з найбільших підприємств подібного профілю в Європі. Компанія входить до складу австрійської Pulp Mill Holding (Палп Мілл, бенефіціар – Володимир Крупчак). Замовниками продукції комбінату щороку є близько 700 підприємств в Україні та поза її межами. Компанія дотримується європейських стандартів соціальної відповідальності та входить до топ-3 найбільших платників податків Київщини.