RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Обсяг споживання електроенергії в деяких регіонах суттєво знизився - VS Energy

Гендиректор "ВС Енерджі Інтернейшнл Україна", що об’єднує в єдиній системі управління групу з 5 українських обленерго, Ігор Судак подякував народу України та бізнесу за оплату послуг електроенергії. За його словами, рівень платежів хоча і знизився, але перебуває на задовільному рівні, що надає змогу регіональним обленерго продовжувати якісно виконувати свою роботу.

Директор "ВС Енерджі Інтернейшнл Україна" Ігор Судак в інтерв’ю DSNews розповів, що обсяг споживання електроенергії суттєво знизився.

"У деяких регіонах цифра сягає 20%. Але є регіони України, де зниження сягає і 50 відсотків", - зазначив він.

За його словами, істотне зменшення споживання електроенергії спостерігається у Кіровоградській, Житомирській, Рівненській областях.

"Це відбулося в основному за рахунок промислових підприємств, які або зупинилися з якихось причин, або скоротили обсяги свого виробництва. Західні регіони країни менше зіткнулися з цією проблемою", - пояснює він.

Ігор Судак прогнозує, що згодом на Західній Україні буде приріст споживання через перенесення виробництв на ці території.

Компанія "ВС Енерджі Інтернейшнл Україна" об’єднує в єдиній системі управління п’ять енергорозподільчих підприємств-операторів систем розподілу ("Херсонобленерго", "Житомиробленерго", "Кіровоградобленерго", "Чернівціобленерго", "Рівнеобленерго"). На підприємствах під управлінням компанії працює понад 11 тис. працівників. З 2014 року акціонерами "ВС Енерджі Інтернейшнл Україна" є громадяни Євросоюзу Валтс Вігантс (Латвія), Віліс Дамбінс (Латвія), Артурс Альтбергс (Латвія), Олег Сізерман (Німеччина), Марина Ярославська (Німеччина).