RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

"Сьогодні найкраща інвестиція для українського бізнесу - підтримка ЗСУ": Владислава Молчанова звернулася до підприємців

Засновниця групи компаній Stolitsa Group Владислава Молчанова звернулася до українського бізнесу в ході церемонії передачі п'яти бензовозів, які її фонд закупив для потреб 3-ї окремої штурмової бригади.

"Ми всі хочемо Перемоги та якнайшвидшого повернення до мирного життя. Але наш ворог ще сильний і попереду багато місяців виснажливої боротьби. Тому я хочу звернутися до українських підприємців. Як і в лютому-березні 2022, сьогодні нам потрібна єдність. Ми повинні залучити всі ресурси для підтримки Збройних сил. Сьогодні найкраща інвестиція для українського бізнесу – це підтримка ЗСУ. Тільки від цих хлопців і дівчат залежить наше майбутнє", - йдеться у зверненні Молчанової.

П'ять чотирьохосьових військових заправники-бензовози IVECO Euro Trakker були придбані Фондом Владислави Молчанової за підтримки підприємця Сергія Коровченка у німецької компанії Gassmann GmbH. Кожна одиниця такої техніки може перевозити 18 тонн палива.

Ця передача стала продовженням системної співпраці між 3-ю окремою штурмовою бригадою та Владиславою Молчановою. Так в червні благодійний фонд підприємиці передав бійцям 100 новітніх приладів нічного бачення AGM PVS-14 3AL1.

Окремо Владислава Молчанова звернулася до воїнів 3 ОШБ: "Я висловлюю особливу вдячність бійцям 3-ї окремої штурмової бригади. Ви вже вписали себе в новітню історію України як зразок відваги, честі та відданості власному народу. На вашому прикладі зростатимуть багато нових поколінь українців. І це будуть покоління, які поведуть нашу країну до вершин світового розвитку".

У свою чергу, представники 3 ОШБ вручили підприємцям подячні грамоти – за вагомий внесок у підвищення боєздатності бригади та майбутню перемогу України у війні за незалежність, бойовий стяг бригади, а також підписану та прикрашену українським орнаментом стріляну гільзу від знаменитої гаубиці M777.

Нагадаємо, нещодавно Фонд Владислави Молчанової та підприємець Сергій Коровченко передали Збройним силам України позашляховики та медичний усюдихід Pinzgauer з Британії, які служитимуть бійцям 67-ї окремої механізованої бригади, сформованої на основі Добровольчого українського корпусу "Правий сектор".