RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

"Це як запросити путіна на конференцію з відновлення": соцмережі обурилися запрошенням Гетманцева на бізнес-саміт

Українців обурило запрошення голови Комітету Верховної ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данила Гетманцева на Mind Entrepreneur Summit, який проводять для представників малого та середнього бізнесу.

Як зазначають організатори, Mind Entrepreneur Summit – найбільша профільна конференція 2024 року для представників малого та середнього бізнесу. До участі планується залучити понад 1000 підприємців, які змогли розвивати власний бізнес під час війни. Організатори обіцяють, що під час конференції учасники зможуть скористатись "вільним мікрофоном" для презентації проєкту інвесторам і буде бізнес-спід-дейтінг. Крім підприємців до участі у конференції запрошені виконуючий обов'язки директора Бюро економічної безпеки Сергій Перхун і голова податкового комітету Ради Данило Гетманцев.

Саме анонс участі останнього у бізнес-саміті обурив користувачів Facebook.

"Людина яка паразитує на людях та облапошує українців, буде навчати як робити бізнес. Все одно що путіна запитувати про те як зробити, щоб в Україні не було війни", - написав під постом-анонсом член партії "5.10" Сергій Дембіцький.

Він вважає участь Гетманцева у конференції бізнесу знущанням: "Як він може щось навчити? Хіба що порозказувати про схеми, які діють. Оце єдине що він може зробити", - додав Дембіцький.

Порівняв Гетманцева з главою терористичної російської держави й ще один користувач соцмережі Roman Denysenko: "Ми живемо по книзі "1984" чи "Скотний двір"? Це @@@, це як запросити путіна на конференцію по відновленню України".

Ще один з користувачів зазначив, що Гетманцев це саме той, хто не дає розвиватися економіці й висловив сподівання, що після закінчення війни правосуддя знайде нардепа.

Пригадали користувачі і висловлювання нардепа "оподаткування – це мистецтво общипувати гусака так, щоб він не кричав".

"Буде вчити, як обскубувати гусей?…", - написала Maria Shabanova.

"Общипувать гусей будуть на вході, чи виході?", - пожартувала також Nataliya Netinher.

Директор консалтингового агентства "Маркетингові комунікації "Марком" Валерій Берлет запитав, чи місце проведення саміту Лук'янівський СІЗО. Він пояснив, чому він проти виступу голови податкового комітету: "Гетманцев – антигерой малого та середнього бізнесу. Це як на конференцію для мишей запросити кота".