RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

Fin Blogger Award 2024: стало відомо, хто став найкращим серед фінансових блогерів України

партнерський матеріал

12 червня у Києві відбулася друга в історії України церемонія нагородження премією Fin Blogger Award. Це відзнака для українських експертів, інфлуенсерів та блогерів, які генерують професійний контент та розвивають культуру інвестування в країні. Ідейним натхненником події та автором відзнаки є навчальний центр "Біржовий університет", що партнерстві з фінансовим порталом "Мінфін" організували та провели захід.

Цьогоріч у змаганні найкращих фінансових експертів по інвестиціях у 9 різних номінаціях взяв участь 41 кандидат. Переможців обирали шляхом голосування на сайті премії.

Переможці Fin Blogger Award 2024:

  • Канал "УкрІнвестКлуб", на якому порівнюють види бізнесу та інвестицій, у категорії "Найкращий YouTube-канал про фінанси".
  • Канал "Hugs.fund" про економіку, ринки та інвестиції економіста Еріка Наймана виборов перемогу у номінації "Найкращий Telegram-канал про інвестиції"
  • Юлія Баткалова, засновниця школи фінансів "BY finance", отримала відзнаки "Найвпливовіший інвестиційний інфлюенсер" та "Найкращий соціально-відповідальний інвестиційний проєкт".
  • Блогерка, консультантка з фінансової грамотності Анна Самойленко стала кращою у категорії "Найкращий експертний інстаблог".
  • Дарину Совенко, підприємицю та експертку з інвестицій, визначили найкращою у рубриках "Найкращий фінансовий блог для жінок про інвестиції" та "Найкращий лектор з інвестиційної тематики".
  • Марина Король, фінансова та інвестиційна експертка, отримала нагороду "Найкращий TikTok про інвестиції".
  • Окрему номінацію "Майбутній лідер фінансового блогінгу", що передбачала подарунок на $5 тис. на розвиток та просування фінансового блогу, отримала Марина Король.

Врученням нагород на церемонії організатори не обмежилися. Святкову атмосферу підтримували гурт барабанщиків Rhythmmen із Харкова, зіркові ведучі Анатолій Анатоліч і Олеся Твердохліб та запрошені спікери та гості Аніта Соловей, Павло Бойко, Дар’я Мосс, Євгеній Таллер. Крім того, відбулася панельна дискусія на тему: "Відповідальність та конкуренція у ніші фінансового блогінгу, бачення України майбутнього та інвестиційні тренди на 2024-25 роки". По завершенню на всіх чекав нетворкинг, фуршет, музична програма та святковий торт.

Завдяки премії вдалося не лише підтримати інфлюенсерів у сфері інвестицій, а й зібрати кошти на особливий проєкт 一 безкоштовний літній табір із фінансової грамотності для дітей "Freedom Camp". Його у період з 1 до 5 травня організовує центр "Біржовий університет".

Партнерами заходу стали: Jack Daniel's, інтернет-магазин срібних прикрас Miss Silver, компанія Apartel Resort.