RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

22 квітня

Всі новини

Apple покаже новий iPhone: що відомо на даний момент

Американська компанія Apple на презентації 10 вересня в Купертіно представить новий iPhone. Однак бюджетний iPhone планують випустити тільки навесні наступного року. Захід стартує о 20:00 за київським часом.

Очікується, що наступник бестселера iPhone SE отримає дизайн 4,7-дюймового iPhone 8, флагманську начинку, але матиме дешевший рідкокристалічний дисплей.

Крім нових моделей смартфонів Pro iPhones від Apple, які покажуть 10 вересня, в найближчі кілька місяців планується запуск в продаж оновлених MacBook Pro, iPad Pro, Apple Watch і AirPods. MacBook Pro повинен стати найбільшим лептопом в лінійці з діагоналлю 16 дюймів. Також збільшиться екран самого бюджетного iPad - з 9,7 до 10,2 дюйма.

Що стосується AirPods, то нові моделі стануть водонепроникними і отримають функції активного шумозаглушення. В Apple Watch планують лише оновити програмне забезпечення і додати нові корпуси.

Перші опубліковані зображення внутрішньої частини підтвердили, що гаджети iPhone 11 Pro або Pro Max отримають батарею рекордної ємності. Крім того, через конструктивні особливості камера стала займати значно більше місця, ніж в попередніх моделях.

Нові iPhone вийдуть зі зміненим дизайном

Профільний ресурс 9to5mac повідомив, що новий iPhone 11 буде обладнаний таким же дисплеєм, які встановлені в смартфонах Samsung Note 10. Apple вже давно використовувала дисплеї виробництва Samsung, проте це перший випадок, коли iPhone буде мати ідентичний екран, як і у головного конкурента з Південної Кореї.

Також стало відомо, що один з нових iPhone буде доступний в абсолютно новому темно-зеленому кольорі. Лицьові панелі практично не відрізнятимуться від минулорічних моделей. А ємність флеш-пам'яті нових смартфонів складе 64 ГБ, 256 ГБ і 512 ГБ.

За місяць до презентації стало відомо, що наступники iPhone Xs, iPhone Xs Max і iPhone Xr, будуть називатися iPhone 11, iPhone 11 Pro і iPhone 11r . З огляду на, що X в назві нинішніх моделей - це цифра 10 (читається iPhone Ten), нові iPhone будуть використовувати наступний порядковий номер, але без позначення римською цифрою.

Тоді ж з'явилася інсайдерська інформація про характеристики серії iPhone 11. Зокрема, дві старші моделі отримають екрани OLED діагоналлю 5,8 і 6,5 дюйма, а також потрійні камери в квадратному блоці. Молодшої моделі дістанеться РК-екран діагоналлю 6,1 дюйма.

Новий iPhone буде підтримувати стилус

Як повідомив Business Insider, нові iPhone , Які вийдуть у вересні, будуть підтримувати стілуси Apple Pencil. Стилус від американської компанії був представлений ще в 2015 році, коли Apple випустила першу лінійку iPad Pro. Тоді ж, на початку серпня з'явилася перша інформація про те, що новинки отримають збільшений акумулятор, проте ціни залишаться на рівні торішніх моделей.

iPhone 11 отримає новітній процесор

Наступна порція новин про майбутнє флагмані від Apple надійшла в травні. Авторитетне агентство Bloomberg з посиланням на джерела повідомило, що наступники iPhone XS, iPhone XS Max і iPhone XR отримають новий процесор , Який виробляє компанія Taiwan Semiconductor Manufacturing Co.

У тому ж місяці Apple зняла з виробництва iPhone SE, 6, 6 Plus, 6S і 6S Plus, так як вони "технічно і морально застаріли". Крім того, Apple відзвітувала, що в I кварталі 2019 отримала на 5% менше доходів, ніж в минулому році, а виручка від продажу iPhone скоротилася на 5 млрд доларів

Перші зображення iPhone 11

Уже в кінці березня профільний портал Slashleaks опублікував перші креслення майбутнього смартфона. Тоді ж вперше підтвердилася інформація про те, що iPhone 11 нового покоління оснастять потрійним модулем камери, який буде поміщений в квадратну рамку разом зі спалахом.

У китайській соцмережі Weibo виклали знімок, на якому перераховані ключові характеристики всіх варіантів нових iPhone з цінами.

Отже, базовий iPhone 11, що є прямим нащадком нинішнього iPhone Xr вийде в трьох варіантах з 64, 128 і 256 ГБ флеш-пам'яті за ціною $ 750, $ 800 і $ 900 відповідно. Стандартна модель iPhone 11 Pro теж отримає три конфігурації, але обсяг пам'яті вдвічі вище - 128, 256 і 512 ГБ. За iPhone 11 Pro в залежності від версії попросять $ 1000, $ 1100 і $ 1200. Нарешті, найдорожчим передбачувано буде топовий варіант iPhone 11 Pro Max, він буде запропонований в тих же варіантах пам'яті, що iPhone 11 Pro. Ціни, відповідно, складуть $ 1100, $ 1200 і $ 1300. відповідно.

Як повідомляв "Апостроф", в суботу, 24 серпня в мережі з'явилося фото з вуличного кафе в Каїрі з людиною, схожою на Стіва Джобса. Детальніше читайте в матеріалі - Стів Джобс живий! Мережа розбурхало фото двійника творця Apple .