RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Цукерберг заявив про нові правила роботи Facebook

Глава Facebook Марк Цукерберг заявив про плани ввести наскрізне шифрування (end-to-end encryption) для особистих повідомлень користувачів на всіх платформах компанії.

Про це він повідомив у своєму акаунті в соцмережі.

"Ми плануємо створити цю систему безпеки так, як ми розробили WhatsApp: сфокусуватися на найголовнішому і приватному кейсі - повідомленнях - зробити їх максимально безпечними, і далі створити більше можливостей для взаємодії людей, в тому числі через дзвінки, відео чати, повідомлення в групах, сторіз, для бізнесу, платежів, комерції і в кінцевому підсумку для платформ по іншим приватним послуг", - написав він.

Цукерберг пояснив, що робота зі створення систем передачі зашифрованих повідомлень вже почалася і триватиме "до повного впровадження шифрування" в сервіси.

"Незабаром я очікую, що майбутні версії Messenger і WhatsApp стануть головними інструментами комунікації користувачів в рамках мережі Facebook", - заявив глава компанії.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Facebook влаштував масштабну чистку російських сторінок, які видавали себе за українські.