RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

Названо найбільш ненадійні б/у авто - ламаються частіше за інших

У "чорному списку" автоекспертів виявилися марки, які користуються величезною популярністю серед українців.

Про це пише MMR.

Німецькі автомобільні експерти опублікували черговий список автомобілів, які ламаються найчастіше зі збільшенням пробігу.

На першому місці Асоціації технічного нагляду Німеччини, представники якої і складали даний антирейтинг, виявилася Dacia Logan другого покоління. За даними експертів, машини цієї марки, яким від 2 до 3 років, ламаються частіше за інших - рівень поломок становить понад 10%, а "вередувати" автомобіль починає вже при пробігу в 50 тисяч кілометрів.

Бронзу в автомобільному антирейтингу завоював бізнес-седан Volkswagen Passat. Власники цієї марки авто запевняють: проблеми з машиною з'являються вже на 4-5 роках експлуатації, а також після 90 тисяч пробігу.

На третьому місці самих ненадійних "залізних коней" - гордість японського автопрому - Mazda 6. Автоексперти запевняють: машина постійно ламається вже після 2-3 років і 50 тисяч кілометрів пробігу.

Не можна назвати надійною машиною і корейський кросовер Hyundai Tucson. Вже після 10 років експлуатації майже 35% власників даної марки авто скаржаться на постійні поломки.

Замикає п'ятірку автомобільного антирейтингу японський кросовер Nissan Qashqai. Правда, на відміну від своїх сталевих "побратимів" готовий вірою і правдою служити своєму господареві 10-11 років і "пробігти" більше 130 тисяч кілометрів Після цього у машини починаються проблеми і виникають поломки.

Як повідомляв раніше "Апостроф", експерти назвали самі поширені схеми шахрайства при купівлі автомобілів і порадили, як зберегти свої гроші.