RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Некоторым придется ждать 4 года: за новым элитным Land Cruiser "выстроилась" очередь

Попит на нове елітне авто Toyota Land Cruiser 300 настільки високий у Японії та у світі, що черга на нього розтягнулась до 4 років.

Про це розповідає "Апостроф" з посиланням на видання Topgir.com.ua.

Виробництво нової, але вже надзвичайно популярної моделі, періодично зупиняється через постійні перебої з поставками електронних компонентів, що спричинені глобальною недостачею напівпровідників.

"Термін виконання замовлень із цього моменту може становити близько чотирьох років. Ми зробимо все можливе, щоб скоротити час відвантаження машин покупцям", - написали 19 січня, у середу, на офіційному сайті Toyota.

Фото: toyota-ua.com


Такі проблеми з довгим терміном очікування Land Cruiser 300 почалися з моменту старту продажів у Японії у серпні 2021 року. Ще тоді постача найбільш популярних комплектацій було відкладено на 4 роки, однак Toyota почала попереджати про це клієнтів тільки зараз на своєму сайті.

Незважаючи на те, що новий Land Cruiser 300 вже можна побачити на дорогах України, дефіцит все ж спостерігається, особливо коли клієнт бажає конкретну комплектацію з певними опціями.

Раніше "Апостроф" писав про те, що в Україні зростають продажі нових авто: експерти назвали причини.