RU  UA

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У Львівській області арештовані "батьки" українських "евроблях"

У Львівській області поліцейські викрили митників, які організували корупційну "схему" ввезення автомобілів на "єврономерах".

Про це повідомляє прес-служба поліції Львівської області.

"Сьогодні, 21 серпня, оперативники обласного управління захисту економіки, детективи слідчого управління поліції за сприяння Львівської митниці викрили посадових осіб одного з митних постів Львівської області. У їх автомобілях правоохоронці вилучили понад 72 тисяч гривень, 3 тисячі доларів США та 200 євро, отриманих у якості неправомірної вигоди", - розповіли в поліції.

Правоохоронці викрили злочинну "схему" ввезення на територію Україну транспортних засобів на іноземній реєстрації без належного митного оформлення. В подальшому вони встановили та задокументували працівників митного посту Львівської митниці ДФС, які за безперешкодний перетин даних автомобілів отримували неправомірну вигоду.

Детективами слідчого управління ГУ НП у Львівській області було відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України. Задокументовано ввезення за вказаною "схемою" 8 транспортних засобів.

Як повідомляв "Апостроф", в Україні з'явилася нова схема шахрайства, жертвами якого стають власники автомобілів на іноземних номерах.