RU  UA

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

В Україні вирішили скоротити фінансування ряду програм через карантин: хто потрапить під удар

Кабмін прийняв рішення скоротити фінансування деяких програм та направити кошти у розвиток сфери охорони здоров'я в умовах пандемії коронавірусу в Україні.

Коронавірусом заражено понад 400 тис. осіб: що відбувається в Україні і світі (оновлюється)

Про це в постанові Кабінету міністрів.

Вирішили перерозподілити кошти шляхом зменшення обсягу видатків за бюджетними програмами "Реалізація програми державних гарантій медичного обслуговування населення" та "Громадське здоров'я та заходи боротьби з епідеміями" та збільшення за програмою "Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення підтримки окремих закладів та заходів у системі охорони здоров'я".

У розпорядженні також дали завдання усім областям України упорядкувати роботу мережі закладів охорони здоров'я, які фінансуються державою.

Заборонено спрямовувати дотації на оплату комунальних послуг, енергоносіїв та капітальних видатків, закупівлю товарів, робіт і послуг, які не пов'язані з прописаними вище.

Як повідомляв "Апостроф", під час засідання Кабінету міністрів 25 березня було прийнято рішення ввести в Україні надзвичайний стан. Також в країні продовжили карантин.