RU  UA

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Підліткам дозволили відкрити карти в рамках програми "е-Підтримка": як це зробити

В Україні підлітки, які пройшли повний курс вакцинації від коронавірусної інфекції та мають "зелений" сертифікат у додатку "Дія", можуть отримати 1000 гривень. ПриватБанк розпочав оформлення спеціальних цифрових карток для цих цілей.

Про це повідомляє прес-служба ПриватБанку.

Підлітки, які є клієнтами банку, зможуть відкрити карту "е-Підтримка" за кілька кліків у мобільному банку Приват24. Для цього потрібно оновити програму, зайти у вкладку "Гаманець", натиснути меню "Додати" та вибрати картку "е-Підтримка".

Щоб гроші зарахували, потрібно перейти за посиланням у додаток "Дія" та подати заявку на виплату допомоги на картку ПриватБанку.

Якщо ж підліток не користується картками Приватбанку, йому потрібно пройти ідентифікацію в будь-якому відділенні ПриватБанку. З собою потрібно мати ІПН та паспорт громадянина України або паспорт громадянина України для виїзду за кордон.

Підлітки можуть витратити "Вовину тисячу" на навчання, оплату харчування та проживання у гуртожитках навчальних закладів, придбання шкільного приладдя та канцелярських виробів, купівлю товарів спортивного призначення та навчального приладдя та інше.

Раніше "Апостроф" розповідав, як витратити "ковідну тисячу" до останньої копійки.