RU  UA

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Найбільша криптовалютна біржа Binance припиняє підтримку карт Visa та Mastercard у Росії

З 9 на 10 березня популярна криптовалютна біржа Binance припинить підтримку трансакцій з картками Visa і Mastercard, які були випущені на території країни-терориста Росії.

Про це повідомляють на Forklog.

"Всі транзакції, ініційовані з використанням карток Mastercard і Visa, випущених у Росії, будуть недоступні на Binance. Крім того, всі операції з картками Mastercard та Visa, ініційовані фінансовими установами за межами РФ, також будуть недоступні в межах Російської Федерації на платформі", - пояснили представники Binance.

Ці обмеження діють лише на крипто-фіатний сервіс біржі. У межах P2P-торгівлі (перекази з картки на картку) клієнти можуть використати пластик російських банків. Виняток становлять санкційні кредитні організації.

Однак, компанія не збирається в односторонньому порядку заморожувати мільйони акаунтів, як вони висловились, "безневинних користувачів".

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що російський рубль оновив ще один історичний мінімум. Долар подорожчав майже удвічі з початку війни Росії проти України.