RU  UA

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

Що з пенсіями, субсидіями та пільгами під час війни: влада розповіла, чи вистачає грошей

Усі люди, яким призначені пенсії, субсидії, пільги чи грошова соціальна допомога, отримають свої виплати за березень. Мінсоцполітики забезпечив відповідний механізм.

Про це повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль у своєму відеозвененні.

Він запевнив, що Пенсійний фонд України вже спрямував банкам та "Укрпошті" 38,3 млрд грн, необхідних для виплат пенсій цього місяця.

ажливий напрямок роботи — це соціальний захист населення. Пенсійний фонд України вже спрямував банкам та "Укрпошті" 38,3 млрд грн. Це вся сума коштів, необхідна для виплат пенсій цього місяця", - сказав Шмигаль.

Таким чином Мінсоцполітики забезпечить виплату всіх призначених людям субсидій, пільг та грошових соціальних допомог. До того ж автоматично подовжаться пільги, допомоги та субсидії.

"Запрацювали спеціальні механізми отримання пенсій та соціальних грошових допомог для тих, хто евакуювався — через грошові перекази", - інформував прем'єр.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що в Україні запрацювала економіка воєнного часу. Усіх підприємців закликають повертатись до роботи, якщо вони перебувають у відносно безпечних регіонах нашої держави.