RU  UA

Рубль б'є антирекорд: економіст оцінив перспективи російської валюти

Українська економіка зараз у важкому стані, але після завершення війни і нашої перемоги Україні буде надано достатньо допомоги для відновлення країни. Що стосується російських окупантів, то рубль вже відправився до пекла, а економіка зазнає таких ударів, що вже російські олігархи хочуть задушити Путіна.

Про стан справ на російському валютному ринку в ефірі телеканалу Апостроф TV розповів інвестиційний банкір та економіст Сергій Фурса.

Експерт зазначив, що після рішення Центрального банку курсу рубля вже не існує, тому що де-факто валютний ринок було скасовано. Зараз у Росії просто фізично долар не можна купити, бо курс заблоковано.

"Вони повертаються до ситуації Радянського Союзу, коли долар коштує 60 копійок, а хто не погоджується, того розстрілювали. Зараз якраз така ситуація", - наголосив Фурса.

За словами експерта, економіка РФ "летить у пекло і деградуватиме завдяки західним санкціям".

"Вторинну роль відіграватиме неадекватність відповідей Росії. Ну і зараз усі злякані безумствами Путіна. І власне це залякує всю потенційну інвестиційну активність навіть серед самих росіян", - наголосив Фурса.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": Російська економіка буде валитися в пекло, а олігархи вже хочуть задавити Путіна – економіст.