RU  UA

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

Як переселенцям отримати грошову допомогу в "Ощадбанку": покрокова інструкція

Громадяни України, які стали вимушеними переселенцями через повномасштабне російське вторгнення в нашу країну, зможуть отримувати грошові виплати через "Ощадбанк".

Про це повідомила у Telegram газета "Пенсійний кур'єр".

Клієнти банку можуть отримати гроші на власний рахунок. Якщо картки Ощадбанку немає, можна відкрити картковий рахунок у найближчому відділенні.

Для цього потрібно стати на облік як внутрішньо-переміщену особу (отримати відповідну довідку) та подати заяву на отримання допомоги. У даній заяві необхідно вказати код IBAN рахунку.

Його можна дізнатися, виконавши такі дії:

  • в "Ощад 24/7" у розділі "Карти та рахунки" натиснути на назву вашого рахунку (наприклад, Зарплатний UAH), а потім вибрати вкладку "Інформація";
  • у додатку "Мобільний Ощад" у розділі "Продукти" натиснути на назву вашого рахунку (наприклад, Зарплатний UAH), потім вибрати справу "Налаштування картки" та "Реквізити для поповнення картки";
  • у чат-боті "Ощадбанку" в Telegram (@Oschadbot) або Messenger (Ощадбанк чат-бот) вибрати "Головне меню" – "Мої рахунки" – "Карта" – "Реквізити"
  • у відділенні банку отримати довідку щодо реквізитів рахунку.

Раніше ми повідомляли, що незважаючи на війну в Україні, громадяни країни не залишаться без, іноді єдиного джерела доходу на сьогоднішній день - пенсій, пільг або соцвиплат. Оформити та отримати їх можна як в Україні, так і за її межами.