RU  UA

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

Провідний інтернет-магазин відновив доставку товарів до України: чекаємо до 500 тисяч посилок

Укрпошта відновила доставку в Україну замовлень з латвійського маркетплейсу Joom, який припинив роботу для воєнного стану.

Про це повідомили у прес-службі "Укрпошти".

Відтепер не тільки українські підприємці можуть продавати свої товари на Joom, а й українські покупці можуть замовляти товари онлайн з доставкою від Укрпошти.

"Завдяки тому, що ЗСУ відбивають атаки ворога і звільняють нові території, а також завдяки тому, що Укрпошта здійснює доставку відправлень майже у всіх областях, наші міжнародні партнери отримують сигнали про те, що Україна з кожним днем все більше повертається до нормального життя. війни на Joom було зареєстровано близько 1 млн. унікальних покупців з України. Тепер вони мають можливість знову замовляти онлайн. А Укрпошта продовжить і надалі шукати спільно з міжнародними маркетплейсами способи підтримки українських продавців та покупців", – прокоментувала директор департаменту міжнародних операцій Юлія Павленко.

"Відділення в окупованих областях або там, де проходять інтенсивні бойові дії, можуть тимчасово не надавати послугу доставки відправлень. Перевірити, що у місті працюють відділення на доставку та відправку, можна за посиланням", - йдеться у повідомленні.

Зазначимо, угорський лоукост WizzAir вірить у швидку перемогу України , тому відновлює продаж авіаквитків на рейси з Києва та Одеси вже з липня 2022 року.