RU  UA

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Пенсії та соціальні виплати у травні: скільки виділили на пільги та субсидії

Міністерство соціальної політики України оголосило суму, на яку було профінансовано виплати соціальної допомоги, пільги та субсидії за травень поточного року.

Про це повідомила у Telegram прес-служба відомства.

У Мінсоцполітики заявили, що на початку травня у повному обсязі профінансовано подані регіональними органами соціального захисту населення заявки про необхідність у засобах для забезпечення виплат соціальної допомоги, пільг та субсидій одержувачам за поточний місяць на суму 8 млрд гривень.

Зазначена сума коштів направлена до регіонів структурним підрозділам із соціального захисту населення для подальшого здійснення зазначених соціальних виплат.

Нагадаємо, з 7 травня в Україні почали діяти нові правила отримання допомоги з часткового безробіття. Очікується новий порядок отримання разової допомоги для відкриття ФОП, нові правила отримання дозволу на працю іноземців та можливість розірвання трудових договорів ВПО через Центр зайнятості.

Також ми повідомляли про те, що громадяни України, які отримали право на пенсію за віком під час воєнного стану, можуть звернутися до будь-якого сервісного центру Пенсійного фонду незалежно від регіону.