RU  UA

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Виключно у бак: найбільша мережа АЗС змінила ліміти на продаж палива

З 3 червня почали діяти нові правила відпустки пального на АЗК WOG. Мережа збільшує ліміти відпуску палива з 20 до 40 л на добу для клієнтів.

Про це повідомила прес-служба компанії.

У повідомленні йдеться про те, що для придбання пального за готівку або оплати купівлі банківською картою залишається обов'язковою наявність картки PRIDE.

Відповідно до оновлених правил встановлюються такі ліміти: ⠀

  • 20 л пального на добу – при готівковому розрахунку або оплаті банківською карткою, за наявності номера телефону, на який зареєстровано картку лояльності PRIDE.
  • 40 л пального на добу – при готівковому розрахунку або оплаті банківською карткою, за наявності PRIDE за QR-кодом цієї програми.
  • 40 л пального за добу - при покупці пального, придбаного заздалегідь на гаманець PRIDE.

Слід зазначити, що заправка одного автомобіля з кількох карток PRIDE за один візит заборонена.

Для безготівкових клієнтів встановлюється ліміт у 40 л палива на добу за талонами, а за паливними картками – індивідуально, відповідно до ліміту самої карти.⠀

З 03.06.2022 р. відпуск пального дозволений виключно в бак авто, відпуск пального в каністрі можливий лише для спецтранспорту за окремим погодженням.

"Вказані зміни реалізуються з метою забезпечення рівних умов доступу до пального всім клієнтам, щоб зменшити необхідність повторних заправок авто та черг на АЗС, а також мінімізувати спроби спекуляцій із пальним", - наголосили у прес-службі компанії.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" розповідав, як можна економити паливо в умовах дефіциту.