RU  UA

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Мережі АЗС оновили ціну бензину, ДП та автогазу: скільки коштує пальне 9 червня

В Україні ситуація з бензином, як і раніше, непроста - ціни так само зростають, на заправках спостерігаються величезні черги, а купувати паливо можна в обмеженій кількості.

Які середні ціни пального на популярних українських заправках станом на 9 червня за даними auto.ria, повідомляє "Апостроф".

Варто зазначити, що у таблиці представлені усереднені ціни на заправках по всій Україні та можуть відрізнятись у містах, залежно від регіону країни.

Бензин категорії А-95 та дизельне паливо є практично на всіх заправках України.

Мінімальна ціна бензину А-95 на заправці Shell – 45,68 грн/л. На 3 гривні та 22 копійки дорожче за нього продають у компанії "UPG" за ціною 48,90 грн/л. За найдорожчою ціною цей бензин можна придбати на заправках "Катрал", "Укргазвидобування" та "Маркет" - по 59 та 52 грн/л відповідно.

Дизельне паливо за мінімальною ціною продають на заправці "БРСМ-Нафта" – по 54,99 грн/л. На одну копійку дорожче його можна купити на заправках "Авіас" та "Укрнафта" - по 55 грн/л. Найдорожче дизпаливо продають "Катрал" та "Укргазвидобування" - по 63 та 58 грн/л відповідно.

Автогаз є на п'ятьох заправках, його ціна коливається від 37 до 42 грн/л.

Бензин преміум-класу А-95+ є лише на заправках "ОККО" та "Катрал" за ціною 52 та 59 грн/л відповідно. Також, п'ять із представлених заправок пропонують водіям заправитися бензином А-92 – його ціна складе від 49 до 57 грн/л.

У порівнянні з двома днями раніше, 7 червня, ціни на бензин категорії А-95, дизельне паливо та автогаз знизилися на 2, 8 та 34 копійки відповідно. Вартість бензину преміум-класу А-95+ зросла на 33 копійки, А-92 залишилася незмінною.

Раніше ми писали, що українцям відмовляють у продажу бензину у пластикові каністри.