RU  UA

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Допомогу переселенцям від ООН можна отримати на "Новій пошті": кому належить 2200 гривень на місяць

Для українських переселенців діють різні програми підтримки, у тому числі й фінансової. Отримати кошти від Світової продовольчої програми ООН можна у відділеннях "Нової пошти".

Про це повідомляють "Факти".

Допомогу у розмірі 2 220 гривень можна отримати один раз на місяць на кожного члена сім'ї, але не більше ніж для трьох людей. Допомога у межах реалізації проекту ООН здійснюється без подання окремого звернення ВПО. Виходить, що людина має оформитися як ВПО, але їй не потрібно ще раз звертатися до ЦПА. На номер телефону буде надіслано повідомлення від Всесвітньої продовольчої програми ООН, в якому буде спеціальний код та інформація про те, як отримати фінансову допомогу.

Гроші на "Новій пошті"

Прес-служба "НП" поінформувала про те, що українці, які переїхали в інші регіони через війну та отримують допомогу від Всесвітньої продовольчої програми ООН, зможуть забрати гроші в їхніх відділеннях.

Для того щоб отримати виплати, потрібно прийти до найближчого відділення НП, повідомити оператора, що вам потрібно отримати переказ від Western Union. Далі необхідно продиктувати отриманий раніше код, показати документ, який підтверджує особу та отримати виплати.

Зазначимо, що з середини весни "Нова пошта" доставляла також продуктові набори для постраждалих від війни українців у співпраці з ООН у рамках Всесвітньої продовольчої програми.

Нагадаємо, що 10 тисяч українців із п'яти областей отримають нову фінансову допомогу від міжнародної організації ACTED.