RU  UA

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Виплату допомоги від Червоного Хреста в Україні зупинено: чи виплатять тим, хто подав заяву

В Україні призупинили прийом заяв на грошову допомогу від Червоного Хреста. На неї мали право ветерани з інвалідністю внаслідок війни І або ІІ групи.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства у справах ветеранів.

Читайте також: Багато ВПО не отримали виплату за лютий: коли їм нарахують гроші

Як зазначили у відомстві, станом на кінець лютого отримали 10 тисяч заяв від ветеранів з інвалідністю. Після чого можливість подачі заяв в електронній формі призупинили з метою здійснення моніторингу якості надання послуги, завершення процесу виплати коштів на банківські картки заявникам та удосконалення технічних моментів.

Усім охочим отримати виплати у Міністерстві радять почекати, адже прийом заяв планують згодом поновити. Послуга відбувається у кілька етапів.

"Якщо Ви не встигли подати заяву – не засмучуйтесь! Невдовзі розпочнеться другий етап оформлення заяв для наступних 15 тисяч заявників! Дізнайтесь завчасно про міжнародний номер свого банківського рахунку (IBAN) та оформіть електронний підпис", - йдеться у повідомленні.

У відомстві пообіцяли повідомити завчасно про початок наступного етапу подачі заяв на виплату грошової допомоги від Червоного Хреста.

Раніше ми писали, як не втратити право на соцдопомогу при зміні місця проживання.