RU  UA

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Платять до 160 тисяч гривень: де українцям пропонують роботу медсестри

Українкам пропонують вакансії медсестер у європейських країнах, на яких вони щомісяця можуть отримувати до 160 тисяч гривень.

Відповідні оголошення з'явилися на платформі з пошуку роботи.

Зокрема, агенція Focus Care пропонує роботу медсестрою у Норвегії. Наразі триває набір до групи, а старт навчання заплановано на березень 2024 року. Потенційні працівниці повинні мати диплом медичної сестри, фельдшера, акушера або лікаря, який вони отримали після 2012 року.

Читайте також: Пропоную роботу: як в Україні побороти страшенний кадровий голод

"Ми організовуємо донавчання в литовському університеті з метою отримання диплому бакалавра в країні ЄС. І на основі цього диплому ви отримуєте авторизацію в Норвегії. Мова навчання в університеті - російська. Паралельно будуть проходити курси норвезької мови", - зазначили в агенції та додали, що розмір щомісячної зарплати у Норвегії становитиме 3500 євро.

Ще одна агенція ToWorkinGermany шукає медсестру або асистента з охорони здоров’я та догляду за хворими. Працювати необхідно у Німеччині - надавати підтримку та догляд за хворими людьми у їхньому домашньому середовищі. На цю вакансію також шукають українок з профільними дипломами та досвідом роботи від 1 року. Агенція гарантує конкурентну зарплату до 160 тисяч гривень, гнучкий графік роботи, додаткові пільги, щорічну відпустку та фінансову допомогу для переїзду до Німеччини.

Також відкрита ще одна вакансія медсестри у Німеччині. Агенція Startstudy шукають спеціаліста з профільною освітою до 50 років, який одразу працюватиме на посаді помічника медсестри з щомісячним окладом до 2400 євро.

"Після складання іспиту з німецької мови подання документів на визнання диплома медсестри. Після визнання диплома робота у цій же клініці медсестрою із зарплатою від 3000 євро на місяць. Офіційний довгостроковий трудовий договір та можливість отримання ПМП для всієї родини", - йдеться в оголошенні.

Раніше ми розповідали, яку зарплату зараз платять в Україні в супермаркетах і ТЦ.

Вас може зацікавити:

В Україні шукають водія танка на 120 тисяч: з можливістю кар'єрного росту і навчання за кордоном

В Україні готові платити 35 тисяч продавцям: беруть навіть без досвіду

Готові взяти студента: в Україні вчителю пропонують 35 тисяч за роботу з дому