RU  UA

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Фiнанси

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

16 травня

15 травня

Всі новини

День піхоти України 2022: вітання та листівки

Щороку, 6 травня українські піхотинці відзначають своє професійне свято – День піхоти Збройних сил України, яке було створено у 2019 році тодішнім президентом України Петром Порошенком.

"Апостроф" зібрав найкращі привітання та листівки з цим професійним святом.

Мета святкування – вшанування мужності та героїзму воїнів механізованих, мотопіхотних, гірничо-штурмових військових частин та підрозділів Сухопутних військ ЗСУ, якы проявили себе у боротьбі за свободу, незалежність та територіальну цілісність України, а також запровадження сучасних військових традицій.

Дата була обрана невипадково – саме 6 травня 1648 року українські козаки здобули перемогу у битві біля Жовтих вод. Цей бій називають першим переможним у Національно-визвольній боротьбі, яку очолює Богдан Хмельницький.

Вітання з Днем піхоти України

***

З Днем піхоти України,

У цей день вам побажаю,

Буде служба нехай легка,

Та безпечно протікає.

І нехай з неба на погон

До вас всі зірочки злітають,

Ви країни нашої заслін,

Весь народ вас поважає!

***

Війська піхотні України

Відзначають день свій,

Кожен день вони на сторожі,

Охороняють наш спокій!

Вітаємо всіх військових,

І бажаємо їм перемог,

Миру, благ, любові, терпіння,

Служба нехай йде без перепон!

***

Вітаю з Днем піхоти України і побажаю сталевого здоров'я і мужності, виправданих життєвих цілей і постійної витримки, хорошого загартування характеру і ентузіазму. Бажаю бути долею збереженим, відважним, спритним і коханим.

***

Вітаю з Днем піхоти України і хочу побажати в будь-якій частині Землі, у будь-якому куточку світу відчувати себе вільною і щасливою людиною. Хоробрості, здоров'я, мощі, сили, кмітливості та абсолютної впевненості в собі. І нехай будь-який ворог буде вражений наповал і тобі під силу буде подолати будь-який шлях!

***

Вітаю із Днем піхоти України! Нехай противник завжди потрапляє в пастку і у тебе ніколи не буде перешкод на шляху до успіху. Будь здоровим, тверезо дивись на будь-яку ситуацію і ніколи не втрачай своєї впевненості та пильності!

Раніше ми публікували хроніку онлайн подій війни 6 травня.